Velikonočno veselje – prvič

Ta teden bom objave na blogu posvetila kompletu Velikonočno veselje. Oblikovala sem ga za velikonočne voščilnice, a ker je sezona ustvarjanja le teh tako kratka, sem želela, da je komplet uporaben tudi med letom. Pa še štampiljke zamujajo :-(, zato želim vsem tistim, ki jih čakate in imate na seznamu želja pokazati, da jih boste pa po praznikih lahko še veliko uporabljali 🙂

velikonocno-veselje

Na sliki spodaj je videti, kako iz dveh štampiljk rož lahko sestavite dvobarvno (tribarvno, če uporabimo še listke 🙂 ) cvetlično velikonočno jajce. Če pa štampiljki uporabite posamično sta krasni za izdelavo ozadij! Jaz sem ju odtisnila toliko narazen, da sem lahko dodala še motiv večje rožice. Preostale prazne prostore pa sem zapolnila s posamičnimi listki. Na koncu sem dodala še malo `oblike` s pomočjo robnih šablon in pa besedico zate.

kombinacija

Želim vam lep teden in se `beremo`!

Tina

Uporabljeni izdelki Najlepši par:

Velikonočno veselje

Dekorativni robovi

Rezalne šablone Prijaznost na poti

14 odzivov
 1. MOJCA
  MOJCA says:

  Ni kaj – všečkam na veliko. Tudi sama sem med tistimi , ki ČAKAMOOOOOOOOO – ampak potrpežljivo čakamo. Lepo se imej , čao.

 2. Martina
  Martina says:

  Predivno Tina. Ja sam dobila oboje i sablone i stambilje i jednostavno ne mogu ih prestat koristit..ocaravajuce su..hvala ti.
  Lp i ugodno vecer ti zelim.
  Martina

 3. Irena
  Irena says:

  Najprej – spet krasna voščilnica, super skombinirani robovi in štampiljke… lepa cvetlično pomladna 🙂

  Sicer pa nas je že kar nekaj takih, ki dajemo evrčke na stran in čaaaaakamoooo, komaj čakamo na štampiljke. Seveda jih imam že ogledane tudi sama 🙂

 4. oldpunca
  oldpunca says:

  Jaz imam pa svoj prvi kompletek tvojega Najlepšega para končno doma 🙂 Sicer še tistega prvega, ampak za začetek bo dovolj 🙂 Te rožice so pa res čudovite.

  • Tina
   Tina says:

   Ja, vem :-)! Pa trgovino sem tudi z največjim veseljem pospravila za teboj 🙂 Komaj čakam, da vidim, kaj boš ustvarila!

 5. Ne-Ja
  Ne-Ja says:

  Zopet lepa in BARVNA voščilnica od tebe. Kliče sonček in pomlad naj se končno prikažeta v vsem svojem siajju 🙂

 6. Helena
  Helena says:

  Čudovito si skombinirala štampiljke in šablone. Všeč so mi nežne, tople barve. Potiho kličejo pomlad.

 7. Urška
  Urška says:

  Čudovito sončno voščilnico si naredila.Končno sem tudi jaz nakupila nekaj tvojih šablon in komaj čakam,da jih preizkusim.
  LP,Urška

Komentiranje ni omogočeno.