Z dobrimi nameni se dobimo na CRAFT-alnici :-)

V mesecu oktobru je Najlepši par sponzor izzivov na CRAFT-alnici in zelo sem vesela, da bomo lahko po enoletnem premoru, ponovno donirale voščilnice Europi Donna. Prvi izziv se glasi POZITIVKA in izdelati je potrebno pozitivno voščilnico z vsaj enim roza detajlom.

Ko mene napade ustvarjalni pozitivizem 😉 , se to običajno izrazi v eksploziji barv in tako sem se prepustila akvarelnemu packanju in najprej ustvarila pisano ozadje.

V pisani papir sem izrezala zvezdo, skozi katero je nato navihano pokukal angel in ulovil eno izmed padajočih zvezd. Za 3D učinek (da zvezdna odprtina z angelom pride lepše do izraza) sem tokrat uporabila mos gumo, tako bo voščilnica ohranila lepo obliko in ne bo postala vsa vijugasta še preden pride v prave roke.

Voščilo sem sestavila iz malih črk, kjer sem za bolj razposajeni učinek črke nekoliko ‘razmetala’,  uporabila pa sem tako pravokotnike, kot tudi drobne črke.

Pa še pogled od blizu na veselega angela.

Lepo vas vabim, da se nam pridružite pri tem lepem izzivu…zato hitro skočite na CRAFT-alnico, kjer vas Lili in dve Andreji 😉 že čakajo s svojimi mojstrovinami in kjer lahko prijavite vaše izdelke. Hvala puncam iz CRAFT-alnice (torej Lili in obema Andrejama 🙂 ) za tako prijetno sodelovanje in lep izziv 🙂 .

S prijaznimi pozdravi,

Tina

Uporabljene štampiljke in rezalne šablone Najlepši par:

6 odzivov
 1. Andreja L.
  Andreja L. says:

  Draga Tina, hvala tebi za velikooo dobrodelnost in hvala, ker smo spet lahko ustvarjale s tvojimi šabloncami 🙂
  Tvoja voščilnica je čudovita in lepih, pozitivnih barv. Super si jo sestavila.

  Odgovori
 2. Ne-Ja
  Ne-Ja says:

  Fantastična pozitivka s čudovitim ozadjem in angelčkkom :). Ravno včeraj nam je na posvetu gasilk predavla pedstavnica Evropa Done, zato se bom res potrudila sodleovati.

  Odgovori
 3. Andreja Verovšek
  Andreja Verovšek says:

  Le kaj se je zgodlo, da je objava ušla mojemu komentarju:))), takoj popravljam. Tvoj navihanček se tako dobro počuti na čudovitem zvezdnem nebu, da je res pravi pozitivček in absolutno zasluži prvo mesto pri Evropa Doni. Z veseljem se bom pridružila tej dobrodelni akciji. Lep pozdrav in objem Andreja

  Odgovori

Povej mnenje

Bi se pridružili pogovoru?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja