Zahvala in izžrebanke

Moje drage punce,

kako naj besede prenesejo toliko hvaležnosti in navdušenja …v šolski omarici z domačimi nalogami se je nabralo rekordnih 394 prispevkov!!!! To je resnično prava eksplozija ustvarjalnosti in kreativnosti …. ideje iz videov so dobile krila in nadgradile ste jih na toliko izjemnih načinov, da sva obe z Vladko zelo počaščeni, da sva vam bili v navdih.

Hvala prav vsaki izmed vas in seveda hvala Vladki za mojstrske učne urice.

Veliko pa vas je, ki vam čas ni dopuščal, da bi kaj ustvarili, a ste nam ‘v šoli’ ves čas delali družbo…tudi vam iz srca hvala za vse oglede in prijazne komentarje, seveda prejmete spričevalo in z veseljem vas pričakujemo v naslednjem razredu 😉 .

…tole pa je seznam srečnih izžrebank 🙂 :

Tamara  DaniEli   Andreja   Glenna    ArtMBR   Tinkara   Mojca   Marija   Ma-Mi Čestitke, drage ustvarjalke, in prosim javite se mi!

V Vladkinem in mojem imenu vas najlepše pozdravljam in se zelo veselim tudi jubilejnega desetega razreda (novost v slovenskem šolskem sistemu 😉 )… še enkrat hvala iz srca, ker sva vam lahko v navdih in ker tako lepo ustvarjate z Najlepšim parom ❤️.

Tina

16 odzivov
 1. ArtMBR
  ArtMBR says:

  Bom kar ponovila svoj komentar na FB:
  Saj težko verjamem, da me je sreča doletela. Ampak moje veselje v učnih klopeh, s hlastanjem po idejah in trikih Tine in Vladke, prijetnem predprazničnem druženju in seveda mojo vztrajnostjo z domčimi nalogami ni poplačano samo s kopico voščilnic, ki sem jih izdelala, ampak tudi z nagrado. Hvala, hvala za MŠPU in pa randomu, ki mi je prinesel še nagrado in trajen spomin na 9. razred. Z veseljem se bom vpisala tudi v naslednjo stopnjo. Čestitke vsem ustvarjalkam, na izdelkih katerim sem si pasla oči, in vsem izžrebankam. Magda

  Odgovori
 2. Andreja Verovšek
  Andreja Verovšek says:

  Oj kolk sem pa to vesela, vriskam in skačem od veselja. Hvala iz ❤ Tina in Vladka, za vajine učne ure in “žrebovčku”, ki me je našel v tej veliki ustvarjalni delavnici. Kaj bom pa z bonom? 🤫🙊- počakal bo na pomladno kolekcijo😍.
  Hvala, objeme in 😘😘😘 Andreja

  Odgovori
 3. tamara.paravan
  tamara.paravan says:

  O kakšno lepo presenečenje! Jupiiiii
  Hvala iz srca. Zelo rada ustvarjam z izdelki Najlepšega para. Tina tebi in Vladki pa en velik HVALA za navdih,spodbude,lepe komentarje in se na veliko čudovitih idej vsem nam. Čestitke tudi ostalim izžrebankam. Tamara

  Odgovori
 4. Anka Rak
  Anka Rak says:

  Čestitke vsem izžrebankam! Zahvala gre seveda tudi Tini in Vladki, ki so nas popeljale (znova) v klopi. Žal sem letos imela bolj malo časa, a nič zato, drugo leto se vpišem na “popravca” 😀

  Odgovori
 5. Zvonka
  Zvonka says:

  Čestitke vsem srečnicam, vama draga Tina in Vladka pa iz srca hvala za vse čudovite šolske ure, navdihe in trike. Zaradi MPŠU se moj kupček božično novoletnih voščilnic veča in še se bo. .

  Odgovori
 6. Ne-Ja
  Ne-Ja says:

  Najprej čestitke vsem izžrebankam! Letos sem lovila zadnje trenutke in imam še nekaj dolga – obljubim da nadoknadim ;). Draga Tina in Vladka prikazane ideje so SVETVNE, filčki multiuporabni in ja zagotovo se vidimo drugo leto. Hvala vama za ves trud in vse ideje, ki nam bodo pomagale napolniti praznične škatle :).

  Odgovori
 7. oldpunca
  oldpunca says:

  Dragi učiteljici, hvala za vse ideje in trike, ki sta nam jih pokazali v letošnji Mali šoli. Zaradi vaju je tudi moj kupček voščilnic veliko večji, kot bi bil brez Male šole. Se vidimo v desetem razredu. 🙂 Čestitke vsem izžrebankam.

  Odgovori
 8. Blažka G.
  Blažka G. says:

  Iskrene čestitke izžrebankam!
  Učiteljicam: hvala za vse učne ure.
  Ostalim udeleženkam pa: čudoviti izdelki, marsikatera mi je dala tudi kakšno idejo za novo voščilnico. 🙂

  Odgovori
 9. Mojca Božič
  Mojca Božič says:

  HVALAAAAAA za vse…najbolj pa za čudovito praznično pravljico in vse novosti, ki nam jih z Vladko že leta in leta delite…Prav vesela in mal važna sem, ker sem oddelala vseh 9 razredov….Dragi tršici in vse sošolke…drugo leto se spet “vidimo”…že komaj čakam!!!❤❤

  Odgovori
 10. MaTeja K.
  MaTeja K. says:

  Čestitke vsem nagrajenkam. Hvala Tini in Vladki za učne ure in domače naloge s Krisom sva jih zelo rada opravljala.
  Se že veselima naslednjega leta 😉

  Odgovori

Povej mnenje

Bi se pridružili pogovoru?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja