Zajčji objem :-)

Na tej voščilnici sem združila veselje do poigravanja z izrezi krogov in pa trenutno priljubljeno ljubčkanje in objemanje raznih živalic 😉 .

Manjši krog sem izrezala kar v osnovo (zajčka sta zalepljena na notranji strani voščilnice), nato pa sem v izrez kvadrata (ki je nekoliko manjši od osnove) izrezala večji krog. Preden sem tako pripravljen kvadrat z okroglo odprtino, s 3D blazinicami, zalepila na osnovo, sem dodala še trak pavs papirja z voščilom.

Voščilo sem odtisnila z rdečo Distress blazinico…ki se seveda ni hotela posušiti… pa sem zato čez posula prozorni prah in zapekla z embosiranjem 🙂 .

Na daljavo vam pošiljam prijazen objem in vam želim lep dan,

Tina

Uporabljene štampiljke in rezalne šablone Najlepši par:

12 odzivov
 1. moi
  moi says:

  Joj, sta sladka. Tina, tile tvoji zajčki in piščeta se samo objemčkajo in lubčkajo po naših blogih.Tako kot me na srečanju 😀
  Krasen okvir iz krogov.

 2. Urška Šumljak
  Urška Šumljak says:

  Joj,kako sladka voščilnica.Prav prikupno si umestila zajčka na voščilko.

 3. Andreja Verovšek
  Andreja Verovšek says:

  Tina kako lepo, da nas tudi tako ljubčkaš in objemčkaš:), res tako (kot pravi tudi Martina) kot je na naših srečanjih. So pa zajčki že sami po sebi tolk cortni, da kaj drugega sploh ne gre in ko jih postaviš v tako čudovite izreze je veselje zagotovljeno.
  Tudi tebi en lep pozdrav in velik objem, Andreja

 4. Helena
  Helena says:

  Ojej, kakšno veselje je pogledati živalsko ljubezen. Če pa pride kaj takšnega še izpod tvojih mojstrskih rok, pa je dvojna doza veselja zagotovljena.
  Hvala za vse objeme …

 5. Marija
  Marija says:

  Kako sta zaljubljena. 😍 V celoti simpatična voščilnica in ponovno si se krasno poigrala z dekorativnimi krogi.

 6. oldpunca
  oldpunca says:

  Joj Tina, ti tvoji lupčkajoči in objemajoči zajčki pa piščančki, pa vsi srčki so tako lepi, da se mi samo smeji, ko jih občudujem. Današnja zajčka sta še posebej simpatično zaljubljena. <3 Všeč mi je, kako si izrezala in sestavila kroge. Spet ideja pa pol. 😀

 7. Majda
  Majda says:

  Iiii kako je cart! Ena sama nežnost veje iz tvoje voščilnice, zajčka pa vsa pravljična!
  Hvala za ekstra hitro prispeli paketek, se že veselim ustvarjanja z novimi igračkami, tebi pa želim čudovit vikend, Majda

Komentiranje ni omogočeno.