Zate – šopek marjetic

Šopek še nerazprtih marjetic sem zataknila za voščilo…na katerega so po dolgem času samevanje (kar same od sebe 😉 ) skočile bleščice 😉 .

Za izdelavo ovala z voščilom, sem okvir izrezala dvakrat – 1x iz modre mos gume, enkrat pa iz belega papirja. Na fotografiji sem označila, katerih delov nisem porabila in so sedaj na kupčku za prihodnje izdelke.

Bleščeči izrez zate sem naredila tako, kot najraje naredim, ko želim z bleščicami prekriti celo površino. Na papir zalepim obojestransko lepilno folijo, gornji del zaščite zamenjam z peki papirjem (da se lepše reže) in nato spustim skozi Sizzixa. Potem pa odstranim peki papir, posujem bleščice in dobro pritisnem, da ne odpadajo preveč.

Na rumeni pravokotnik, ki sem ga poštempljala z ‘receptom za srečo’ sem najprej zalepila beli okvir in šopek…pri šopku sem si pomagala kar z lepilnim trakom, da je šlo hitreje 🙂 .

…v sredino pa sem nato zalepila oval iz modre mos gume in bleščeči izrez zate… Malo rdeče poživitve sta prinesli pikapolonica in pentlja…

Prisrčne pozdrave vam pošiljam in imejte lep praznično podaljšani vikend,

Tina

Uporabljene štampiljke in rezalne šablone Najlepši par:

4 odzivov
 1. Ne-Ja
  Ne-Ja says:

  Tvoja voščilnica kar kliče po pomladi – čudovito si j o setavila. Ampak, da pustiš uboge bleščice na strani in da morajo zato boge reve same se integrirati v voščilnico.. ti, ti Tina 😛

  Odgovori
 2. Zvonka
  Zvonka says:

  Tina tudi današnja voščilnica je silno prikupna in čudno, res, da bleščic nisi že prej uporabila, saj že vemo, da jih imaš rada. Prav pašejo ob tem napisu. Pozdrav.

  Odgovori
 3. Andreja Verovšek
  Andreja Verovšek says:

  Ko pride tvoja pomladna kolekcija, potem hočeš ali nočeš – pomlad pride, saj si jo prav lahko pričaramo same:). Tvoj šopek med bleščicami kar kliče k ustvarjanju in ker je tudi ustvarjanje del kulture, bo ta vikend namenjen prav njemu:))). Jaz se že veselim, kajti materiala za sprobat je kar ohoho:). Lep pozdrav in objem, Andreja

  Odgovori

Povej mnenje

Bi se pridružili pogovoru?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja