Zvezde za našo Julijo

…ki je praznovala 17 let 🙂 . V voščilnico sem poskušala zajeti vso čarobnost življenja, ki je pred njo…in rezultat je zvezdnata voščilnica.

Ozadje sem pobarvala z Distress inki in Distress Oxidi, ga malce poškropila z vodo in nato dodala zvezde, izrezane iz mos gume. Običajno se mos gume v samostojni izvedbi izogibam, a pri malih motivih prav super izpade in ne deluje nič plastično…pa še takoj dobiš 3D učinek 😉 .

Voščilo sem belo embosirala, nato sem ga z olfa nožem razrezala na tri dele in vsakega osenčila z barvo, ki sem jo uporabila za ozadje.

Ker vem, da je postalo z novim zakonom, komentiranje na spletni strani silno zakomplicirano opravilo…vam polagam na srce, da mi lahko vaše prijazne komentarje pošljete kar preko misli 🙂 …to je super zanesljiva ‘poštna služba’ in vem, da bom prejela prav vse 🙂 . Se že veselim, da bom slišala cingljanje poštnega zvončka 😉 …

S čarobnimi pozdravi, vas lepo pozdravljam,

Tina

Uporabljene štampiljke in rezalne šablone Najlepši par:

5 odzivov
 1. oldpunca
  oldpunca says:

  Vse najboljše tvoji Juliji! Za najlepša leta najlepša čestitka od najboljše mame. Čudovito si posula zvezdice po prelepem ozadju. <3
  Če se ne bo dalo odkljukati vseh okenc, pošiljam komentar preko misli. 😀

 2. Ne-Ja
  Ne-Ja says:

  Vse najboljše tvoji šjori! Voščilnica pa je WAW, OH in SPLOH – bravo mami :). In ja barve so fenomenlan in ideja z zvezdicami iz moosgume TOP.

 3. Sapfina
  Sapfina says:

  Oh, sedemnajst … Jaz se jih spomnim, kot bi bilo vceraj … To so tako lepa leta. Naj jih Julija uzije v vsej carobnosti najstnistva! Voscilnica pa kar zari in je naravnost popolna!

Komentiranje ni omogočeno.