3D učinek z mos gumo in lepilnim trakom

Dobrodošli in lep petkov pozdrav.

ta teden zaključujemo z mojim navdušenjem nad ‘selotejpom’…tokrat sem ga pobarvala in zalepila na mos gumo…za super hiter 3D učinek s sijajnim ‘premazom’ 😉 .

Ker je lepilni trak plastičen, ga lahko barvamo z vsemi mediji na alkoholni bazi…alkoholnimi markerji ali alkoholnimi tuši in tako hitro spremenimo belo mos gumo v takšno po naši želji.

No…pa saj v videu vse pokažem 😉 :

…in četudi lepilnega traku ne barvamo, je enobarvna mos guma s sijajem prav tako super! Za domačo nalogo tako veljajo vsi poskusi z mos gumo in lepilnim trakom, pa tudi voščilnice, kjer boste za izdelavo ‘okvirja’ uporabili vrvico.

Želim vam lep vikend, v ponedeljek pa nas bo že pričakala učiteljica Vladka.

Tina

Uporabljene štampiljke in rezalne šablone Najlepši par:

8 odzivov
 1. Sapfina
  Sapfina says:

  Ah, kar topim se ob tej prisrčni voščilnici! Zelo všeč mi je ideja s kvadratom iz vrvice! Lepilni trak na sto in en način pa tako navdušuje že sam po sebi! 😉

  Odgovori
 2. MOJCA BOŽIČ
  MOJCA BOŽIČ says:

  Že nad vrvico sem vriskala, in ta sijaj z lepilcem!!!!! ….noro!!!!! Res imaš na sebi vse bojne indijanske barve, ki kar kričijo po inovativnosti. Tako širokega lepilnega traku nimam (ŠE)….sem ga pa dodala na vrhu moje fasenge…že letim v štacuno, da ga ne bodo ženske razgrabile!!!!!! Hvala ti tudi za tole noro idejo !!!!

  Odgovori
 3. oldpunca
  oldpunca says:

  Kako prisrčna voščilnica! ❤️ Okvir iz vrvice in ostale super-duper ideje so že vsidrane v moj delovni pomnilnik. Samo čas za realizacijo še iščem. 😁

  Odgovori
 4. Keti
  Keti says:

  Tina, tvojo idejo z vrvico sem morala takoj uporabiti. Sem pa žal uporabila samo Sizzix šablone in zato voščilnic ne lepim v galerijo. Moram pa vsaj tukaj izrazit svoje navdušenje nad idejo. Krasno.

  Odgovori

Povej mnenje

Bi se pridružili pogovoru?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja