Mala šola prazničnega ustvarjanja – 6. sezona

Drage punce…a lahko verjamete, da smo že v šestem razredu Male šole prazničnega ustvarjanja!????

Naslednje štiri tedne vas najlepše vabim, da se mi pridružite pri prazničnem ustvarjanju…no, pravzaprav… da se NAMA pridružite 😉 !  Ja, tudi Vladka nas bo razvajala z nasveti in idejami 😀 !

Poleg vabila in napovednika, naj bo tale objava tudi prostor, kjer lahko oddajate vaše domače naloge…če se boste odločile ustvarjati z nama 😉 .

Do 10. 12. lahko tukaj delite vse vaše izdelke, ki bodo nastali na podlagi katerekoli izmed`učnih ur` in na katerih bo vsaj en izdelek Najlepši par ali Rayher (iz kolekcije `mojih` rezalnih šablon). Za sodelovanje je dovolj, če na svojem izdelku  uporabite le kakšen ‘kos ideje’ oz. tehniko, ki vas je navdušila…samo prosim napišite to v svoji objavi 🙂 .

V torek, 11. 12., pa bom s pomočjo žreba podarila 6 darilnih bonov po 25 € (za vsako leto male šole enega 😉 ) za nakup izdelkov Najlepši par.

Naj se torej ustvarjalna zabava prične 🙂 !!! – tukaj vas že čaka prva šolska urica in prvi video.

Tina

 Loading InLinkz ...
7 odzivov
 1. Ne-Ja
  Ne-Ja says:

  Tina postavila si visoke kriterije že s prvo voščilnico, tako da očitno nas letos počasi že pripravljaš na maturo ;). Seveda pa komaj čakam tvojih/Vladkinih novih pogruntavščin in idej :).

  Odgovori
 2. MOJCA BOŽIČ
  MOJCA BOŽIČ says:

  Že 6!!!! Ma jasno da sem zraven….a si upaš sploh pomislit, da jo bom prešpricala…Že letim gledat video…..Aja pa še to…..všeč mi je, da ste začele tako zgodaj…!!!

  Odgovori
 3. Andreja Verovšek
  Andreja Verovšek says:

  Ja kolk lepo bo spet sedet v tako prijetnem razredu, kjer imamo dve najbolj megastični učiteljici in kjer kar mrgoli super sošolk. Glede na današnjo nalogo sem oa vesela, da sem jo videla tudi zelo od blizu in skupaj z nazornim videom bo že kaj ratalo😉. Lep pozdrav obema šicama in seveda celotnemu 6.razredu😘🤗

  Odgovori
 4. Natali
  Natali says:

  Joj, kako lepo <3
  Upam le, da ne bom veliko manjkala.
  Vsekakor hvala za prekrasne ideje, spodbudo in najboljšo šolo na svetu.

  Odgovori

Povej mnenje

Bi se pridružili pogovoru?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja