Akvarelna snežinka…in advent pri nas doma

Praznično ustvarjanje gre počasi h koncu…pravo praznično vzdušje pa se veselo približuje….

Da bi v naslednje leto prenesla čim manj zalog prazničnih polizdelkov in izrezkov, pridno izdelujem voščilnice iz njih 🙂 . Tako sem pri tejle uporabila snežinko, ki je ostala pri izdelavi te voščilnice.

Voščilnico sem obogatila z embosiranim ozadjem (s pomočjo rezalnih šablon kvadratov) in pa s snežinkami iz pavs papirja. Voščilo je sestavljeno iz treh delov, pri čemer sem besedo srečno pustila diskretno belo, da snežinka ohrani `glavno besedo` 🙂 .

Preden vas pozdravim pa z vami delim fotografije mojega letošnjega krasilnega ustvarjanja za dom…

Najprej sem preobrazila tole smrečico…

…letos sem jo oblekla v vzorčni papir…naslednje leto jo bom morda pobarvala…

Takole izgleda smreka v družbi jelenčka in letošnjega adventnega koledarja, ki sem ga izdelala iz velike lesene deske, ki sem jo v treh plasteh pobarvala z barvo za tablo. Marko mi jo je uokviril in zdaj se že veselim brisanja advetnega koledarja in vsega prihodnjega pisanja po njej 😉 .

Pa še uokvirjen napis v jedilnici…

Pošiljam vam topel pozdrav in vam želim lepe predpraznične dni,

Tina

Kvadrati s šivi srečno-novo-leto Koš-prazničnih-voščil

15 odzivov
 1. Andreja Verovšek
  Andreja Verovšek says:

  O draga Tina, kako lepo okrašeno imate pri Baškotih☺, tvoje preobrazbe so odlične, tople in prijazne kot ti. Se ne morem odločiti kateri del bi prenesla iz tvojega v moj dom☺. Naj bo, bom pustila pri tebi in si samo “hodila” ogledovat tvoje kotičke☺. Lepe in mirne praznike vam želim, letos si jih zaslužiš trojno☺in se veselim druženj v novem letu, Andreja

 2. Ne-Ja
  Ne-Ja says:

  popolnoma domače vzdušje seva že iz fotografij- čudovito si reciklirala lansko smrečico, adventni koledar na šoslki tabli pa je pogruntavščina da jo vikaš :).

 3. Valerija
  Valerija says:

  Prekrasno si okrasila vaš dom. Ideja z adventnim koledarjem je vrhunska, tabla pa res uporabna še naprej.
  Lp

 4. Majda Pur
  Majda Pur says:

  Pravljično na papirju, pravljičen adventni koledar, pravljična smrečica, pravljična vaša hiška…. Kako zelo toplo je pri vas ! Srčen pozdravček, Majda

 5. Andreja
  Andreja says:

  Tina, hvala za vse čudovite ideje, s katerimi si me razveseljevala vse leto. Tvoji preobraženi okraski izžarevajo toliko topline, da v prazničnih dneh ne boste potrebovali kurjave. vse mi je zelooooo všeč, zmaga pa mavrična snežinka.

 6. oldpunca
  oldpunca says:

  Prelepo si okrasila vaš dom. Pri vas domuje sreča. 😀 Hvala za krasno idejo, kako porabiti ostanke. Pri meni se valjajo še od prejšnjih let…

 7. *Keti*
  *Keti* says:

  Oooo, kako lepo si okrasila vaš dom. Popolnoma paf sem in tole gledam z odprtimi usti. Čudovita pisava. Jaz vadim in vadim, pa mi ne gre tako dobro od rok.
  Vesele praznike in srečno v novem letu vam vsem skupaj želiva tudi midva s Pepitom.

 8. Andreja L.
  Andreja L. says:

  ooo kako čudovito okrašeno … čisto pravo praznično vzdušje in toplina doma :-))
  Bravo, tudi z lepo pisavo si se začela ukvarjati …. zelooo všečno.

Komentiranje ni omogočeno.