Voščilnica s skrivnim sporočilom

Prav lepo pozdravljeni, danes imam za vas voščilnico s skrivnim sporočilom in še en video, kjer lahko vidite postopek barvanja 🙂 .

Na prvi pogled voščilnica izgleda takole…

…ko pa privzdignemo pravokotnik s cvetličnim aranžmajem, dobimo še drugi del voščila in mali cvetni popek 🙂 .

Zdaj pa lepo vabljeni k ogledu videa…tokrat sem barvala z akvarelnimi barvicami, a bi lahko enak učinek dosegli tudi z drugimi akvarelnimi mediji, kot sem to prikazala v tem videu.

Preden sem cvetlični aranžma prilepila, sem pravokotnik malce osenčila z modro barvo, nato pa zgoraj (na hrbtno stran) prilepila še mali prepognjeni pravokotnik, ki nam služi kot preprosti mehanizem za odpiranje.

S pomočjo tega zavihka sem pravokotnik s cvetjem prilepila na osnovo, ki sem jo poštempljala za voščilom in ji na sredino prilepila pravokotnik, ki se ujema s tistim odpirajočim.

Pa še pogled na šopek…žal nisem ujela njegovega sijaja, ga pa lahko vidite na koncu videa 🙂 …ja, lepilni trak je ponovno v igri 😉 .

Hvala za obisk in imejte krasen vikend,

Tina

Uporabljene štampiljke in rezalne šablone Najlepši par:

5 odzivov
 1. Andreja Verovšek
  Andreja Verovšek says:

  Z veseljem in vedoželjnostjo sem si ogledala drugi del barvanja, prav vsak nasvet pride prav. Je pa tudi končni izdelek voščilnice zanimivo sestavljen in super uporabljene različne šablone. Hvala za vse in velik objem, Andreja

  Odgovori
 2. Ne-Ja
  Ne-Ja says:

  Ne moreš. da verjameš, ma sem si končno vzelačas in se lotila tvoje serije o baranvu. Magnolije si fantastično pobarvaal in ideja s skritim sporočilom je res fantastična :).

  Odgovori
 3. oldpunca
  oldpunca says:

  Hvala za vse drobne namige in krasna navodila za barvanje. Lepilni trak je res fantastična pogruntavščina. Tvoja magnolija pa je čisto takšna, kot naša domača na dvorišču. 😀

  Odgovori

Povej mnenje

Bi se pridružili pogovoru?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja