Barvanje embosiranih motivov

fb-cover

Tudi drugi video tega tedna posvečam barvanju. Nekateri motivi rezalnih šablon namreč prav kličejo po tem 🙂 in jaz sem seveda temu `klicu` ustregla 🙂 . V bistvu gre za akvarelno tehniko, ki sem jo prikazala tukaj, le da sem si tokrat, namesto s štampiljkami, pomagala z rezalnimi šablonami.

avtek1

Prav lepo vabljeni k ogledu videa, kjer lahko vidite, kako je voščilnica nastala.

Preden se z avtekom odpeljem, pa vam predam še prisrčne pozdrave 🙂

Tina

Uporabljeni izdelki Najlepši par:

Prihajajo prazniki! Praznični jeleni Š

13 odzivov
 1. Andreja Verovšek
  Andreja Verovšek says:

  Čao Tina in potem se s tvojim avtekom lepo odpeljemo, speljali smo ti tudi smrečico:)) Super, da si pustila travnato podlago, ker bi se verjetno na snegu dričalo:) V glavnem, voščilnica je res kulska in lepo si pokazala še eno varianto uporabe rezalnih šablon. Šele pred dnevi sem tudi zvedela (presvetlila me je Maja), da lahko s plastičnimi šablonami čudovito embosiraš. In sedaj boš videla, kako bom imela vse embosirano:))) En lep pozdravček, Andreja V.

 2. MOJCA
  MOJCA says:

  Tale avtek s smrečico pa vedno zažge na tvojih voščilnicah….tako je simpatičen, da mu samo še oči manjkajo in dolg jeziček….Glede na to, da sem bolj nerodne sorte, se bo pri meni sigurno vse prerezalo, mi je pa všeč uporaba washi traka …končno se bom lahko znebila zaloge, ker meni na kraj pameti ne pade, da bi jih uporabila za izrez šablon , pa prifrknjen napis,….ja, nekaj bo že nastalo,…pri tej nalogi bom malo “hvatala krivine”. Hvala…spet….čao

 3. Vladka
  Vladka says:

  Svtovno, znova. 🙂 Super si embosirala šablono in vse skupaj zelo kulsko skombinirala (sploh trik z washi tape-om kot trava in hkrati za smreko je 1A). Skratka, šolarka Vladka je navdušena.

 4. Valerija
  Valerija says:

  Tina, to je svetovno, nisem imela pojma, da lahko tudi rezalne šablone uporabiš kot štampiljko. Hvala za idejo. Naredila si krasno voščilnico!
  Lp

 5. Damchy
  Damchy says:

  Tina, iskrena hvala za tole malo šolo. Sedaj vsaj vem zakaj sem kupila tisti dve gumijasti podlogi za Sizzixa, ki ju imam že več kot 3 leta v predalu. Čudovit “tutorial” in res same super ideje – od avtka, washi traka, pa do sponk in srčkanega napisa.

 6. oldpunca
  oldpunca says:

  Iiiii, kako lepo! 😀 Všeč mi je takšen način embosiranja. Super zgleda, pa še lepo se da barvati. Ideja z washi trakci mi je tudi super. Pridno poslušam, gledam in se učim. 😀 😀 😀 Hvala ti!

 7. Martina
  Martina says:

  Kako pa sem lahko spregledala ta lušen avto? Ni mi jasno. Sem pa vesela, da sem ga sedaj našla. Super ideja s temi nevidnimi črtami. Tako so tudi šablone lahko štampiljke 😉

 8. http://www./
  http://www./ says:

  they use and don’t talk to the people in charge or use the system daily? You don’t verify all the major software packages, required vendors and go over what the procedure would require and the estimated time before hand? You don’t check with their vendors on system requirements/versions/etc etc? Honestly I’m just flabbergasted at how many steps were just done incorrectly from stage one of this job, documentation is almost the least of your worries…

 9. http://www./
  http://www./ says:

  J'ai testé une variante avec de la banane et sans les zestes d'orange mais ils n'ont pas aussi bien gonflés que les tiens, mais je viens de me rendre compte que je me suis trompée dans la température du four. J'ai mis 180 au lieu de 160… Mais bon cela ne les a pas empêchés d'être moelleux à souhait! 😀

 10. http://www./
  http://www./ says:

  You are my intake, I have few web logs and occasionally run out from brand . “No opera plot can be sensible, for people do not sing when they are feeling sensible.” by W. H. Auden.

Komentiranje ni omogočeno.