Danes barvamo

fb-cover

Barvanje sicer ni prav moje področje, a včasih se ga vseeno lotim 🙂 . Tokrat sem poskusila in predstavila tehniko `no line – brez črte`, ki sem jo zasledila na spletu – s tem, da sem jaz za barvanje uporabila akvarelne flomastre.

In da je voščilnica bolj zimsko topla, sem negativ voščila podložila z blagom…

jelencek-1

…no, sicer pa sem vse pokazala v videu in vas prijazno vabim k ogledu.

Če pa boste preizkušali karkoli od prikazanega in pri tem uporabili izdelke Najlepši par ali rezalne šabone Rayher, vas vabim, da vaše izdelke pokažete tukaj 🙂 .

Hvala za obisk in prijazen pozdrav,

Tina

Uporabljeni izdelki Najlepši par:

Praznični jeleni Š Praznični jeleni Vesele praznike 2

9 odzivov
 1. Vladka
  Vladka says:

  Ta tehnika je meni nadvse všeč, ker liki izpadejo kot v kakšni slikanici in vsekakor je to na moji listi, da preizkusim prav s tem jelenčkom in se pridružim mali šoli ustvarjanja. Čudovita voščilnica in zelo domisleno si jo skombinriala z blagom.

 2. Helena
  Helena says:

  Tina, barvanje ti gre lepo od rok!
  Všeč mi je, ker si uporabila pikast papir za šal in enako blago za podlogo.
  Jelenček je res videti kot iz slikanice.

 3. Valerija
  Valerija says:

  Se strinjam, da je kot iz slikanice. Moram probat tole tehniko barvanja. Fenomenalna mi je kombinacija šala in istega podloženega blaga. Super!

 4. oldpunca
  oldpunca says:

  Plosk! Plosk! Plosk! 😀 Čudovito si barvala in blago je svetovna pogruntavščina. Tudi, če bi se filmček vrtel bolj počasi, ne bi zaspala. 😀 Hvala!

 5. Andreja Verovšek
  Andreja Verovšek says:

  Čudovito si opremila jelenčka in ni čudno, da je ves zadovoljen, ko je tako čeden:) Ta kombinacija z blagom je fenomenaln in hvala za še nekaj malih trikov in lep pozdrav, Andreja V.

Komentiranje ni omogočeno.