Božično sadje

Drage moje,

pa je že tu prva učna ura… hura in prisrčno dobrodošle!!!! Da bo začetek zabaven, je današnja voščilnica vesela in razigrana 🙂 .

V čisto prvi video sem morala vključiti tudi moj priljubljeni pripomoček – bleščice 😉 ! Seveda pa lahko ta del izpustite, če jih ve ne ljubite tako zelo 🙂 .

Vabljeni k ogledu:

Voščilnico sem sestavila s pomočjo različnih kompletov štampiljk in rezalnih šablon – a kreativnost velja tudi tu…uporabite tiste pripomočke, ki jih imate ve 😉 .

Upam, da sem vam bila v navdih in hvala za obisk – objava, kjer lahko delite vaše ‘domače naloge’ pa se nahaja tukaj.

Se vidimo v sredo, ko bo učno uro vodila Vladka 😉 …se je že veselim!!!

Tina

Štampiljke in rezalne šablone Najlepši par:

18 odzivov
 1. Vladka
  Vladka says:

  Samo ti lahko sadje spremeniš v pravljično zimsko in tako nadvse ljubko je tole, da se kar zaljubiš v voščilnico. Se že veselim srede 🙂

 2. Urška Šumljak
  Urška Šumljak says:

  Iiiii,tole je pa fantastičen začetek šole ustvarjanja.Lepo si se poigrala z različnimi šablonami. In bleščice…jaaaaa navdušena sem nad njimi,sploh v prazničnih dneh.
  Pozdravček tudi tebi <3

 3. *Keti*
  *Keti* says:

  Iiii, kako luštno. V NM si me prepričala, da rabim bleščice in zdaj so (končno) tudi v moji zbirki. Se že veselim, da jih preizkusim.

 4. moi
  moi says:

  Res imaš domišljija in to mi je tako všeč. Kje bi se spomnil, da je sadje lahko božično obarvano 😉
  Možgančki že delajo 😉

 5. MOJCA BOŽIČ
  MOJCA BOŽIČ says:

  Ojej Tina, kaj nam ti delaš*??????????? …..samo ti si tista čarovnica, ki sadje spremeni v kup bleščeče novoletne sadne kupe….res noro dobro. Se pravi : prva naloga je sadje in bleščice…..

 6. Helena
  Helena says:

  Jupi, smo že začeli … Prva šolska ura je bleščeče slastna. Zanimiva ideja je tole s sadjem.
  Bleščice pa so tako zakon pri božično-novoletnem ustvarjanju.

 7. Andreja Verovšek
  Andreja Verovšek says:

  Saj ti ne bom povedala nič novega, če ti rečem, da si res hudo inovativna:). Pri tebi se še sadje veseli praznikov in se odene v bleščavost in potem potegne za sabo vso ustvarjalno srenjo in kar pazi se – nalog za pregledat bo malo morje. Sicer pa je v naši druščini kar nekaj “šic”, ti bodo pa pomagale:). Pošiljam ti en velik objem:), Andreja

 8. Andreja Majhen
  Andreja Majhen says:

  Ooo, odlična ideja s tem bleščečim sadjem!!!! Sem vedela, da mi v tem času še nekaj manjka, preden se zares lotim prazničnega ustvarjanja in sedaj, ko je tvoja prva šolska urica skrbni pogledana, lahko zares začnem! ???

 9. Sapfina
  Sapfina says:

  O, Tina, božansko ljubko. Danes smo v šoli obravnavali tako malo posebno pesem s posebnim naslovom Mehke snežinkaste pesniške race. Tvoja voščilnica me popolnoma asociira nanjo, ker v pesmih, ki so tako čista domišljija, iz rac kaj hitro lahko nastane tudi sadje. 😉 <3

 10. Valerija Pukšič
  Valerija Pukšič says:

  O kako sem vesela tvoje šole, tega pouka pa se bom lahko udeležila kljub mojemu malemu sončku… upam, da mi uspe narediti tudi kakšno domačo nalogo.
  Tina, kakšna ideja, da iz sadja narediš tako krasno praznično voščilnico. Zelo mi je všeč!

 11. Valentina B
  Valentina B says:

  Nisem ravno ljubiteljica bleščic in vsega bleščečega, vendar so sedaj tudi v moji zbirki, ko sem videla učiteljico Tino v akciji z njimi. 🙂 Le kdo se spomni, sadje odeti v snežinkaste bleščice? 🙂 Super simpatična ideja in všeč mi je, ker je okrogla osnova. Sedaj pa nimam več izgovorov, da ne začnem s prazničnim ustvarjanjem 😉

Komentiranje ni omogočeno.