Sadje v jesenski preobleki

Pa je že tu zame težko pričakovano Vladkino nadaljevanje ponedeljkove sadne zgodbe…ker je vendarle še jesen, sva v učni načrt stisnili tudi eno jesensko 😉 .

Sem se pa danes ob obilici nazivov prav malce namuzala…najprej s tole Vladkino ‘ravnateljico’ 🙂 , potem pa je še Andreja na svojem blogu Malo šolo prazničnega ustvarjanja pokrajšala z MŠPU…. in mi je zazvenelo kot nadvse pomembno, kot kakšno ministrstvo 😉 :-)… Pa smo dobile tudi to: Ministrstvo Šarmantnih Punc, ki Ustvarjajo 😉 !!! Ha, ha…kaj valeta, kmalu bomo vodile državo 🙂 😉 😀 !

No, načvekala sem se 🙂 , zdaj pa z veseljem in navdušenjem predajam besedo Vladki:

Drage moje, z največjim veseljem se v vlogi učiteljice znova vračam v Malo šolo prazničnega ustvarjanja. Ravnateljica Tina vam je v prvi učni uri prikazala izdelavo zimskega sadja, jaz pa sem še pod vplivom jesenskih barv in sem za vas pripravila jesensko sadno tihožitje.

Znova bomo veliko barvali, predvsem pa sem vam želela v današnjem videu pokazat, da lahko uporabite različne medije za barvanje, od akvarelnih barv do copic markerjev in distress inkov in da to prav nič ni moteče na končnem izdelku. Prav nasprotno, daje vam še več svobode. Lepo vabljene k ogledu:

Verjamem, da ste ravno tako navdušene kot jaz….kako zelo lepo je videti to poezijo barv!!!

Tukaj lahko ustvarjate tudi vi in tako sodelujete v žrebu za enega izmed treh darilnih bonov v vrednosti 25 €.

Štampiljke in rezalne šablone Najlepši par:


17 odzivov
 1. Treebug
  Treebug says:

  Tako je, Tino za predsednico, ko smo ravno v tem času predsedniških volitev!☺
  Tole tihožitje pa … da dol padeš, kot pravo in prava mojstrovina! V takih trenutkih mi je pa direkt v čast, da sem lshko del vašega/našega sveta❤

 2. oldpunca
  oldpunca says:

  Kratice si lahko res po svoje razlagamo. Meni sta obe varianti všeč. Kako lepo bi bilo, če bi bili vsi tako pozitivno naravnani, kot tale naš MŠPU. ? Draga ravnateljica, Krasno sodelavko imaš. Tale prikaz barvanja me je kar posesal vase. ? Vladka, Hvala za vitaminsko bombo. ? Krasno tihožitje si sestavila. ❤️ Se že veselim novih filmčkov in idej!

 3. Andreja Verovšek
  Andreja Verovšek says:

  Vladka, tvoje tihožitje je prava fantazija in eksplozija čudovitih jesenskih barv. Postavitev popolna in sploh in oh sem navdušena. Na takem Ministrstvu šarmantnih in ustvarjalnih punc se pa res da lepo delati in živeti – 3 x hura za nas:). Hvala za vse tvoje super napotke in gremo veselo na delo:). Pozdravček, Andreja

 4. Danica
  Danica says:

  Hahaha, če bi bilo naše MŠPU na čelu države bi vedno sijalo sonce, tudi ko ga ni. Na obrazih ljudi pa bi bil vedno nasmeh
  in iskrice v očeh. Toliko pozitive kot jo premoremo ustvarjalke je zlepa ne najdeš.
  Vladka, tvoje tihožitje bi z veseljem zamenjala v kuhinji, ki mi trenutno krasi steno! Dala si nam zelo jasna navodila, kako je treba narediti domačo nalogo 🙂

 5. *Keti*
  *Keti* says:

  Sem se nasmejala. Naziv mi je všeč. Če bi ministrstva delovala tako kot me, bi bilo precej stvari drugače v državi. Smo dober zgled in veselim se sodelovanja. Čeprav sem mislila, da imam šole dovolj za to življenje, vajino res z veseljem obiskujem. Hvala vama.

 6. Vladka
  Vladka says:

  Ha ha ha, tale kratica pa je svetovna in ti si jo fenomenalno interpretirala. Res se sliši kot kakšno ministrstvo in v taki družbi se rada grem političarko tudi sama. Ustvarjalno ministrstvo, pa naj se ustvarja, s čimer se želi. Tebi in vsem dekletom pa velik hvala za vse te čudovite pohvale.

 7. Maja Zupančič Pintarič
  Maja Zupančič Pintarič says:

  Uf, tole pa človek mora pokomentiral. Tako lepo, okusno, z občutkom narejeno, barve, sestavljeno … Vladka čestitke, jaz sem tvoj fen ali kako se reče, vse objavljeno pregledam in se res veliko naučim ob nasvetih ki jih podaš med izdelavo. Super. Hvala hvala. Želim ti še veliko ustvarjalnih idej. Hvala. Lp Maja

 8. moi
  moi says:

  Uh, koliko besed smo že skovale tukaj 😉 Od tresočke in zračnega okvirja, pa zahvalnice in še bi lahko naštevala (če bi se le spomnila 😀
  Ministrstvo se sliši zelo fancy, čeprav tudi zelo resno 😉 Je pa resna tudi ta šola in če jo hočemo naredit, bo treba pot pod noge, no štampiljke pod prste 😉
  Vladkine umetnine tako oživijo pod njenimi prsti in s ponosom povem, da sem srečna prejemnica te voščilnice.

 9. Valerija Pukšič
  Valerija Pukšič says:

  Uau, prekrasni voščilnici, tako realistično sadje in listje si nardila, kot bi pogledal fotofrafijo… Čudovite barve. Hvala za prikaz barvanja. Ob prvi priložnosti se preizkusim tudi sama… Bravo!

 10. Metuljčica
  Metuljčica says:

  V živo sem videla Vladkino voščilnico in res, kot je rekla Martina, kot pravi so ti listi in sadeži, ki jih izdela in sestavi na voščilnico naša Vladka. Lepo se je učiti od takšne mojstrice.

 11. Ne-Ja
  Ne-Ja says:

  Noro všeč :). Pri tebi vse to zgleda tako preprosto… Kar pa se tiče besed, ki so se skovale pri Vladki in Tini pa jih vse že uporabljamo in smo navdušene nad njimi.

 12. Helena
  Helena says:

  Hehe, kakšna pogruntavščina. Sliši se super in tako tudi dejansko je 🙂
  Vladka pa naredi takšno voščilnico, da samo gledaš in se čudiš.

 13. Valentina B
  Valentina B says:

  Hihi, kako si me sedaj nasmejala Tina, da sta še uspeli stisniti v učni načrt tudi jesen. 🙂
  Kajti škoda bi bilo, da ne bi morale občudovati tihožitne umetnine izpod prstov učiteljice Vladke.
  Prav jesenska fantazija in čarovnija je nastala na voščilnici.
  Ideja o ministrstvu in tejle kratici pa je tudi ena super pogruntavščina. Res sem vesela, da sem našla ta lep in vesel ustvarjalni svet ter hvala, ker navdihujete.

 14. Ne-Ja
  Ne-Ja says:

  Hudo…Vladka obvlada barve in naravni toni ji res ležijo. Fantastično sadno tihožitje in en velik WAW ob barvanju – na videu izgleda res preprosto, ma pri meni bi bila to muka z veliko začentnico ;).

Komentiranje ni omogočeno.