Cvetoči ognjemet :-)

Ja, ja…če se pri plastični šabloni Ognjemet ognemo zvezdicam, si ga lahko zamislimo tudi kot cvetje (iz ptičje perspektive 🙂 )!

Sledi postopek v sliki in besedi, kako sem cvetje naredila jaz:

 1. Uporabimo akvarelni papir in čez cvet nanesemo dva odtenka barve po izbiri.

2. Preden se barva popolnoma vpije, čez malce ‘pobrišemo’ z vlažnim robčkom. Jaz sem na koncu z umazanim robčkom povlekla kar po celi površini, da sem dobila nežno obarvano ozadje.

3. Dodamo še en manjši cvet in tokrat nič ne zabrišemo, da dobimo več različnih odtenkov….vse ponovimo tolikokrat, kolikor cvetov želimo.

Za izdelavo ‘zlomljenega’ okvirja 🙂 uporabimo Romantične kvadrate ali pa Romantične okvirje. Izrez po zunanji strani z olfa nožem obrežemo na želeno širino, ga nato razrežemo na dva posamična kota in ju dodamo na voščilnico. Jaz sem ju prilepila s 3D blazinicami, da nekoliko izstopata.

Tvoj dan sem izrezala iz črnega papirja in ga dvakrat zaporedoma potapkala po prozorni blazinici in embosirala s prozornim prahom. Prilepila sem ga le na končnih točkah, da sem dobila privzdignjeno sredino.

Pošiljam vam prisrčen pozdrav in vam želim lep dan,

Tina

Uporabljeni izdelki Najlepši par:

8 odzivov
 1. Andreja Verovšek
  Andreja Verovšek says:

  Tina pri tebi je pa tako; ko človek že misli, da kakšno stvar pri naročilu lahko izpusti, se slej kot prej pokaže, da temu ni tako:). Iz ognjemeta ustvarjaš rože in samo čakam, kakšno uporabnost boš še nagruntala:). Si pravi čarovnik, bom raje povedala tako, kajti v ženski obliki bi se morda slišalo žaljivo:)). Super razbohoteni in barviti cvetovi in hvala za idejo ter velik objem, Andreja

 2. Helena
  Helena says:

  Lepo pozdravi Baltazarja 🙂 Očitno se pri tebi počuti nadvse fajn, da tako skupaj v paru ustvarjata noro dobre voščilnice.
  Krasna preobrazba ognjemeta v cvetove in hvala za opisan postopek. Zlomljen okvir je tudi mega pogruntavščina.

 3. oldpunca
  oldpunca says:

  S tem zlomljenim okvirjem si me spet navdušila, da skačem od veselja. 🙂 Za šablonico ognjemeta pa imam same super pohvale. Fantastična je! <3

Komentiranje ni omogočeno.