Cvetoči božič – za moški rojstni dan

Dokler prazniki niso čisto pred vrati, poskušam nove izdelke ‘raztegniti’ za druge priložnosti 🙂 …in tako je nastala tale voščilnica za moški rojstni dan.

 

Začela sem jo tako, da sem si zarisala krog, ki sem ga uporabila za voščilo in nato okrog njega naštempljala listje iz kompleta Cvetoči božič.

Preden s štempljanjem ‘napadem’ voščilnico, običajno na hrbtni strani papirja (ali pa na ostanku enekega papirja) testiram barvno kombinacijo. Tokrat sem uporabila Lucky Clover in Peeled Paint Distress Oxide in ColorBox belo blazinico.

Napis sem potapkala z dvema odtenkoma rjave barve (temno sem dodala bolj na robove) in ga odtisnila na krog, ki sem ga nato s 3D blazinicami zalepila na sredino zelenega aranžmaja.

Prijazen četrtkov pozdrav vam pošiljam in bodite zelo lepo,

Tina

Uporabljeni izdelki Najlepši par:

10 odzivov
 1. *Keti*
  *Keti* says:

  Krasno. Ravno zato so tvoji parčki tako kul, ker jih lahko uporabiš tudi za druge priložnosti. Jaz vedno uživam pri odkrivanju novih možnosti.

 2. Andreja Verovšek
  Andreja Verovšek says:

  Tvoj “napad” na voščilnico je bil uspešen in res hvala, ker nam približaš tudi druge plati uporabnosti izdelkov – včasih se človek preprosto ne spomni, da bi kaj pokombiniral. Je pa res, da so tvoji multiuporabni in se vidi, da jih delaš premišljeno in z ljubeznijo. Kakor jih postaviš je so super:). En lep pozdravček in velik objem do naslednjič, Andreja

 3. Helena
  Helena says:

  Tudi sama v svojem ustvarjanju ugotavljam, da so tvoje štampiljke/šablone, ki so sicer prvotno namenjene božično-novoletnim praznikom, primerne tudi za kakšne druge priložnosti. Super si se znašla s to moško voščilnico. Enkratna je.

 4. Majda Pur
  Majda Pur says:

  Vau, kako pravljična je v vsej svoji preprostosti … Tiste tri pikice pa …tri pike na i 😉
  Prijeten vikend ti želim in komaj, res komaj čakam, da tvoje štampiljke prispejo do mene, Majda

Komentiranje ni omogočeno.