Danes je dan za novosti :-)

Najlepša hvala za vse lepe želje ob Julijinem rojstnem dnevu…obe sva jih bile zelo vesele. Tole je voščilnica, ki sem ji jo naredila…sem se zelo potrudila, da ni `otročja` 🙂 , za idejo sem zato vzela kar njeno najljubšo majico 🙂 .

akvarelna-srca

Akvarelno ozadje sem naredila s pomočjo štampiljk Divje vrtnice, ki sem jih odtisnila na zelo moker akvarelni papir, da se je večina barve razlezla. Malo oranžne barve pa sem dodala s čopičem. Ko je bilo suho, sem odtisnila napis in z novo šablono pripravila 3D srce – podložila sem ga kar z enakim srcem izrezanim iz mos gume.

akvarelna-srca-2

Tole pa so vse poletne novosti, ki sem jih pripravila 🙂 …vsega po malem, tokrat tudi nekaj klasike, ki sem jo že dolgo želela dodati – krogi, večje številke in srca  🙂 .

sreca Sreca-caka-nate-1   izdelek-akvarelna-srca izdelek-šivane-številke izdelek-šivani-krogi Hvala-Cestitke soncni-žarki   mak

Hvala vam obisk…pa seveda za zaupanje v Najlepši par. Želim vam čudovit vikend!

Tina

16 odzivov
 1. Ne-Ja
  Ne-Ja says:

  tina ti pa znaš razvajti svoje domače – tole ej voščilnica za dol past. FENOMENALNA je! REs si naredila WAW ozadje in potem vse detajle… kar scrolam po objavi in se čudim.

 2. Vladka
  Vladka says:

  Tudi sama se podpišem pod NE-JIne besede, tale voščilnica je res fenomenalna. Svetovno ozadje si naredila in izbočeno srce je pika na i. Stoj in glej, ni druge 🙂 In novosti noro vabijo :)))

 3. Irena M
  Irena M says:

  Uauuuu, kakšna voščilnica … ozadje je tako lepo, še poudari ga temna podlaga in 3D srček ter preko njega napis, ki poboža. Lepo znaš razvajati 🙂
  Razvajaš in mamiš pa tudi nas … že vem, kaj je spet na mojem seznamu (skoraj) pred mlekom in kruhom 😀 (no ja, potem bi se moji pa res začeli razburjati) … samo še napise čakam 🙂 , potem pa akcija 🙂

 4. oldpunca
  oldpunca says:

  Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! 😀 Jupi! Za vse po vrsti, od fenomenalne voščilnice do novitet. 🙂 Ozadje na voščilnici je noro! Tole idejo ti bom gotovo “ukradla”. 😀 Sedaj pa grem in razbijem hranilnik. .-D 😀 😀

 5. MOJCA
  MOJCA says:

  Voščilnica je res čudovita, vendar moje oči gledajo novitete…..božansko, fino, plača bo pa tud drug teden….sem vse povedala, a ne.

 6. *Keti*
  *Keti* says:

  Čudovita voščilnica. Vidim, da te je akvarelna tehnika v vseh možnih variantah zasvojila. Hvala, ker z nami deliš svoje tehnike. Tudi nova kolekcija izdelkov je čudovita. Me ne skrbi, da bi ti zmanjkalo idej, kako vedno znova nadgraditi družino Najlepši par.

  p.s. Se vidimo na predstavitvi v Ljubljani naslednji teden.

 7. Andreja V. (Cvetoči travnik)
  Andreja V. (Cvetoči travnik) says:

  Mami ve, kako razvajati in pobožati srce svoje ljubljenke:)), čudovita je od ozadja, ki se nežno preliva do 3D srčka. Ampak nam pa tudi delaš skomine in sive lase, kaj najprej vzeti oz. kdaj kupiti, da ne bo zmanjkalo. Upam, da si si naredila konkretno zalogo, kajti vse v enem mesecu ne bo šlo:((( Že kupčkam:)) En lep pozdravček, pripravi nam še kakšno lepo voščilnico za skomine in se vidimo:)) Andreja V.

 8. hali
  hali says:

  aaa pa sem dočakala. Najprej, prekrasna čestitka, te “razlezene” vrtničke so nekaj posebnega in ” nepravilen” srček je lep , da kaj. Jupi za novosti, krasne…

 9. Valerija
  Valerija says:

  Res neverjetno krasna voščilnica in spet super novosti… upam, da si uspem čimprej kaj privoščiti.

 10. Helena
  Helena says:

  Joj, Tina, sploh ne vem, kaj naj napišem, ker samo občudujem …
  Voščilnica z akvarelnim srcem je fantastična. Kako lepo se zlije z ozadjem, a hkrati ohrani samostojnost.
  Hvala za namig, kako priti do tako krasnega ozadja!
  In vse tvoje novosti – ker bi imela vse, ne vem, kje bi začela z nakupovanjem 🙂

 11. Maja
  Maja says:

  Prekrasna voščilnica in seveda vse najboljše tvoji Juliji (malo z zamudo)! Ob novostih pa se mi kar sline cedijo 😉

 12. Urška
  Urška says:

  Draga Tina,tole je pa tako lepo.Prepričana sem,da si svoji hčerki še kako polepšala dan.Juliji pa vse najboljše in najlepše še z moje strani.
  Naj pohvalim še tvoje nove šablone.Ena lepša kot druga.Mislim,da bodo kmalu v mojem ustvarjalnem kotičku 🙂
  LP,Urška

 13. Renata
  Renata says:

  Krasno voščilnico si pokazala. Ojoj, spet novosti, nemogoče je prišparat evrčke za kaj drugega. Nove stvari kar vabijo, vzemi me, vzemi me.
  lp.Renata

 14. Sapfina
  Sapfina says:

  Draga Tina, kako je pa tole lepo! Ozadje mi je zelooo všeč in privzdignjen srček pa napis, ki “koraka” čezenj! Julija je morala biti presrečna!

Komentiranje ni omogočeno.