Danes praznujemo…

…štirinajst let odkar sva (začasno 🙂 ) dobila Julijo!

copatek

Jesper Juul, moj najljubši človek, ki se ukvarja z odnosi in družinami, pravi da so otroci naša druga priložnost… da postanemo to, kar nam je usojeno postati-če nam to še ni uspelo. Midva imava torej na voljo še nekaj let, da izkoristiva to možnost, preden naša dva zaživita na svojem 🙂 .

Voščilnico sem sicer naredila takoj, ko sem v roke dobila Rayherjeve šablone….. In seveda je danes ni dobila Julija (kot je takrat mislil mož:`je zelo lepa, samo ne vem, če bo prav srečna…se mi zdi malo otročja…` 😉 No, tisto, ki je primerna za 14 let, moram še fotografirati in jo pokažem jutri.

copatek-2

Pošiljam vam velikanski pozdrav,

Tina

Uporabljene šablone:

Rayher-borduri Rayher-copatek Rayher-mala-abeceda Rayher-velika-abeceda

15 odzivov
 1. MOJCA
  MOJCA says:

  Pikce niso nikoli preotročje, mislim, da si z vsem zadela. Vse najboljše tvoji Juliji, reci ji, naj uživa v teh letih, naj se ji nikakor ne mudi odrasti, zdaj ji je najlepše. Lepo praznujte. čao

 2. oldpunca
  oldpunca says:

  Kako lepo si zapisala, da sta začasno dobila Julijo! 😀 Vse najboljše želim vajini deklici!
  Čestitka je čudovita. Prelepo je sestavljena. Copatke si z lahkoto predstavljam kot baletne 🙂 in čestitko s pikicami prav lušno tudi za najstnico. 😀

 3. Helena
  Helena says:

  Čestitke gospodični za razigranih 14 let!
  Voščilnica je … vauuu. Očarana sem nad pikicami in ljubkimi copatki.
  Krasna je!

 4. Vladka
  Vladka says:

  iii, kako nadvse ljubka je tale voščilnica. Vse naj naj Juliji. Uživajte v skupnih trenutkih in se imejte lepo.

 5. Sapfina
  Sapfina says:

  Vse najboljše mladi dami! Tudi če bi prejela tole nadvse ljubko voščilnico, bi gotovo bila zelo vesela, še posebej, ker jo je naredila mami! 😉

 6. keltika
  keltika says:

  Začasno :))) Lepo povedano 🙂 Prehitro odrasejo in se jim zdijo roza barva in sladke pikice otročje. Potem pa, ko leta tečejo se spet malo pootročimo in so nam všeč roza in pikice 🙂 Meni je ta voščilnica čudovita, pri štirinajstih so mi bile pa čisto druge barve všeč :)) Vse naj najboljše vaši Juliji!

 7. Andreja V. (Cvetoči travnik)
  Andreja V. (Cvetoči travnik) says:

  Draga Tina, čudovita voščilnica in tvoja beseda “začasno” me je razveselila in hkrati razžalostila, saj tako hitro minejo ta leta “izposoje”. Uživajte še v njih kolikor se le da, Julija pa, če ne sedaj, bi pa čez nekaj let vedela, kaj ji je mamica podarila.
  No, da ne bom preveč filozofirala: voščilnica je s svojimi pokicami čudovita, ime izpisano s tvojimi črkami izgleda noro dobro in štirinajstica – naj uživa v njej. Tebi pa seveda vse čestitke za rodilni dan. En lep pozdrav, Andreja V.

Komentiranje ni omogočeno.