Doma izdelane embosirne srajčke

Prav lepo pozdravljeni na prvi šolski dan (prosim, privoščite si krof in sok s slamico 😉 !

Začenjamo tam, kjer smo začeli tudi lani…a na nekoliko drugačen način. Tokrat bomo izrezke uporabili za izdelavo embosirnih srajčk – klasične oblike srajčk resda nimajo, embosirajo pa 🙂 !

In tako vas kar vabim k ogledu prvega videa, kjer spoznamo tehnično plat same izdelave.

V današnjem drugem videu pa bomo pripravili embosirno srajčko, ki je odlična za izdelavo serijskih voščilnic in skupaj ustvarili voščilnico na prikupna pingvina.

Če si želite shraniti predlogo za izdelavo, jo najdete s klikom na sliko spodaj ali pa ➡️ TUKAJ . Odprlo se vam bo novo okno in v zgornjem desnem kotu boste opazili modri gumb ‘Sign in’, pomembna pa je le tista puščica na njegovi desni strani – kliknite nanjo in izberite možnost ‘Direct download’. Predlogo si nato natisnite in izdelate svojo embosirno srajčko 🙂 .

Pa še pogled na dokončano voščilnico…

Tukaj pa imam še eno verzijo…namesto pingvina se je med srca vsedla škratinja, za senčenje pa sem uporabila Vintage photo Distress blazinico.

Takšna srajčka nam pomaga, da voščilnice, kjer imamo samo en osredni motiv, hitro obogatimo in dodamo zanimiv pridih.

Sedaj pa komaj čakam, da vidim vaše ideje – današanja domača naloga se glasi IZDELAJ EMBOSIRNO SRAJČKO, prostor za oddajo vaših domačih nalog pa najdete ➡️ tukaj.

Ob koncu male šole pa bom med vsemi prijavljenimi izdelki izžrebala 8 darilnih bonov v vrednosti 20 €.

Tina

Uporabljene štampiljke in rezalne šablone Najlepši par:

8 odzivov
 1. Helena
  Helena says:

  Juhu, za nov razred, nove ideje, nove voščilnice … Se bo kar kadilo izpod naših prstov.
  Ko z Vladko začneta z MŠPU, moji možgani preklopijo na ustvarjanje božično-novoletnih voščilnic.
  Komaj čakam, da pridem domov in se preizkusim v zanimivi domači nalogi.
  Tvoji voščilnici sta enkratni!

  Odgovori
 2. Andreja Verovšek
  Andreja Verovšek says:

  Obe voščilnici sta z novimi “domačimi pripomočki” kulski in se veselim vseh novih baltazarskih namigov in še bolj, če bom kaj od tega naredila:))). Lep pozdrav tebi in vsem “starim” sošolkam – naš cilj je narediti ta in še naslednji razred potem pa valeta:))))

  Odgovori
 3. Urška Šumljak
  Urška Šumljak says:

  Juhuhuuuu, pa smo spet v šoli in to že v osmem razredu. Sem že pogrešala naši tršici, pa sošolke tudi 🙂 Jejjjj, kako zanimiva je že prva domača naloga. Hmmm, upam samo, da mi jo uspe čimprej narediti ;))

  Odgovori
 4. oldpunca
  oldpunca says:

  Zdravo tršica in sošolke! Meni tale šola na daljavo super paše. 🙂 Vidim, da bodo spet nasveti in ideje, ki jih bo moč uporabljati čez vse leto. Delna embosirna sračka je še bolj kul, kot tiste iz prvega filma. 🙂 Voščilnici pa obe čudoviti. <3 Upam, da mi uspe sproti slediti pouku in delati naloge. V osmem razredu je že treba biti bolj odgovoren. 😀 Zasluge za to, da sem prilezla do sem, gredo tako obema učiteljicama, kot sošolkam. Lepo je spet biti z vami!<3

  Odgovori

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] s pomočjo domače embosirne srajčke (če želite si lahko pogledate video, ki ga najdete ➡️ TUKAJ) , zlati napis pa z belimi vejicami in vejico […]

 2. […] je otvorila malo šolo prazničnega ustvarjanja z doma narejeno embosirno srajčko, ki sem se je lotila z motivom božične […]

Povej mnenje

Bi se pridružili pogovoru?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja