‘Domača’ triplastna plastična šablona potonik

Včeraj smo skupaj izdelovali ozadja iz potonik in spodaj si lahko ogledate posnetek srečanja.

Če vas zanima postopek priprave domačih plastičnih šablon, skočite na 7 minuto, takrat pokažem predlogo in kako jo uporabiti 😉 .

Predlogo najdete s klikom na sliko spodaj ali pa ➡️ TUKAJ . Odprlo se vam bo novo okno in v zgornjem desnem kotu boste opazili modri gumb ‘Sign in’, pomembna pa je le tista puščica na njegovi desni strani – kliknite nanjo in izberite možnost ‘Direct download’. Predlogo si nato natisnite in izdelate svoje stencilke s potonikami 🙂 .

Tukaj pa sta še obe voščilnici, ki smo ju izdelali (vidim, da kar samodejno uporabim množino…meni se res zdi, kot da smo skupaj 🙂 ).

Voščilnici sem dodala še nekaj rjavih pack in ji posenčila robove.

Pa še modra verzija z izrezom srca…

…ko sem lepila napis, sem videla, da ga lahko napeljem skozi odprtino pri cvetu 😉 .

Prav lep sončen pozdrav vam pošiljam! Upam, da vam bo domača triplastna šablona prišla prav in se zelo veselim vaših izdelkov 😀 .

Tina

Uporabljene štampiljke in rezalne šablone Najlepši par:

8 odzivov
 1. Andreja Verovšek
  Andreja Verovšek says:

  Draga moja Tina, včeraj sem se med tvojo oddajo “potepala”:))) .- danes pa sem pogledala filmček od prve do zadnje sekunde zelo, zelo zbrano:)) – ti povem, da sem navdušena do konca in nazaj. Kakšna čudovita ideja s šablonami, kako čudovite barve in končna izdelka sta TOP. Super je tudi voščilnica narejena s sprejem in obroba s črnim se zelo poda:)). Skratka sem res vesela in hvaležna, da si nam ponovno pokazala, kaj vse lahko naredimo in kakšne možnosti se odpirajo, če uporabiš ideje – seveda bomo izkoristili tvoje:))). Hvala za predloge za izdelavo šablon in danes popoldan grem v izdelavo le-teh, potem pa upam, da mi uspe narediti kaj lepega. Pa še to: nikoli nisi predolga, če katera nima časa se pač “odklopi” , ali pa tako kot jaz, ker sem se ti včeraj izneverila, pogleda kasneje. Hvala iz srca za vse in velik objem Andreja

  Odgovori
 2. Helena
  Helena says:

  Draga Tina, tako nas razvajaš, da se bomo čisto razvadile in hotele vsak teden video delavnico. Uživam, ko te poslušam, dobivam ideje, me naučiš kaj novega … Zlata si.
  Tudi včeraj je bilo krasno in hvala za vse! Čudoviti voščilnici.

  Odgovori
 3. oldpunca
  oldpunca says:

  Draga Tina, hvala za krasno druženje in vse tvoje ideje. Spotoma smo osvojile še ravnanje rezalnih plošč. 🙂 Lepo je takole skupaj ustvarjati. Urica mine, kot bi mignil. 🙂 Moje domače triplastne šablone so že nared. Upam, da jih že jutri testiram. 🙂 Tvoji voščilnici pa sta čudoviti. Ideja z zavito zastavico in napisom, napeljanim skozi luknjo v cvetu sodita v kategorijo “Baltazar”. <3

  Odgovori
 4. Zvonka
  Zvonka says:

  Draga Tina, čudoviti voščilnici in hvala ti za vse tvoje nasvete in ideje. Sem včeraj sprobala, super je delati.
  Lepo bodi in na svidenje v torek.

  Odgovori

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] sem izdelala stencil za potonike (najdete ga ➡️ TUKAJ), sem v navdušenju pripravila toliko kosov, da jih še sedaj uporabljam 🙂 […]

 2. […] Vse o izdelavi takšnih ozadij in pa ‘mušter’ za izdelavo plastičnih šablon najdete ➡️ TUKAJ. […]

Povej mnenje

Bi se pridružili pogovoru?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja