Potonike s 3D voščilom

Ko sem izdelala stencil za potonike (najdete ga ➡️ TUKAJ), sem v navdušenju pripravila toliko kosov, da jih še sedaj uporabljam 🙂 .

Odrezala sem manjši kos celega ozadja in vanj izrezala besedo čestitke, nato sem dodala poštni rob in in pravokotnik zalepila na osnovo.

Besedo čestitke sem izrezala še iz mos gume in črke zlepila skupaj, nato pa jih dodala na pripadajoče mesto. Ta način sem vidla pri Nataši in me je čisto navdušil!

Zaključila sem z odtisom in pa vrvico.

Hvala za postanek na blogu in imejte krasen dan,

Tina

Uporabljene štampiljke in rezalne šablone Najlepši par:

3 odzivov
 1. ANDREJA Verovšek
  ANDREJA Verovšek says:

  Tina sem prav vesela, da vsaj pokukam na kakšne ustvarjalne utrinke in ideje- to je tudi trenutno vse, kar je pei meni povezano z ustvarjanjem😉😣. Lepa voščilnica, veselih in pozit.barv. Pozdravček in objem in upam da pridem do tega, da tudi sama kaj ustvarim. Andreja 😘😘🤗🤗

  Odgovori
 2. oldpunca
  oldpunca says:

  O, kako lepo in pisano poletno je danes pri tebi! 🙂 Čudovita voščilnica in super ideja. Mislim, da imamo kar vsi zaloge ozadij potonik izdelanih s šablono. 😀

  Odgovori
 3. Ne-Ja
  Ne-Ja says:

  Te potonike so legendarne in res jih imamo vse na zaloga, za kakšno hitro voščilnico :). Fantastično si poudarila napis z moosgumo, zaključek s “pošto” pa da piko na i celoti :).

  Odgovori

Povej mnenje

Bi se pridružili pogovoru?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja