Embosirana vrtnica

Če sem v ponedeljek ta teden začela z ženstvenim motivom štikanega srca, naj še nadaljujem v podobnem stilu 🙂 tokrat z vrtnicami. Ponovno sem uporabila tehniko, ki sem jo opisala tudi tukaj.

1. Polni motiv vrtnice sem prozorno embosirala na bel tagec.

2. Nato pa sem cel tagec `prekrila` z distress blazinicami (Spiced Marmelade in Picked Raspberry) in s tem poudarila vrtnico, ki je bila prej `zlita` z belim ozadjem.

3. Lističa vrtnice sta negativa.  Mali listek sem dvakrat izrezala na pravem mestu in pustila le`luknji`, ki sta nastali. 

3. Iz belega papirja sem izrezala mašnico in trakec in ju prav tako pobarvala z Picked Raspberry Distress blazinico, da se barve popolnoma ujemajo.

divje-vrtnice-1

 

Nanašanje Distress blazinic mi je bilo v veliko veselje…zaradi takšne in podobnih tehnik, sem jih v štartu sploh začela kupovati. Zdaj pa sem se zavedla, kako dolgo že nisem naredila česa podobnega… Napis sem tokrat spustila, da lahko tik pred zdajci odtisnem ali zalepim takšnega, ki je najbolj primeren. Ugotovila sem, da je dobro imeti na zalogi tudi kakšno prazno.

Hvala za obisk in prav prijazen pozdrav vsem!

Tina

Uporabljeni izdelki Najlepši par:
Divje vrtnice-štampiljke Divje vrnice-šablone Nakit Velika pentlja

 

6 odzivov
 1. Vladka
  Vladka says:

  Tudi jaz premalo uporabljam distresse v te namene. Si me kar malo vzpodbudila s svojo voscilnico. Lepo pride ta pobarvan tag na belo podlago.

 2. MOJCA
  MOJCA says:

  Krasno si “zlila” barve skupaj. Prisegla bi, da je to mavričen papir. Res čudovito. Mene so distressi tudi očarali vendar potrebujem še VELIKOOO vaje. Počasi se daleč pride. Upam, da se vidimo v torek v Novem mestu na tvoji delavnici. Se že veselim. čao

 3. Hiška iz papirja
  Hiška iz papirja says:

  O Tina, prekrasna je! Izredno mi je všeč ozadje, kako lepo se prelivata oranžna in roza! Kombinacija embosiranega cveta in izrezanih listov je super domislica, penljica pa ne bi mogla biti lepša, sem prav vesela, da je zdaj tudi pri meni doma 😉

Komentiranje ni omogočeno.