Galerija meseca aprila

Že je tu čas za novo mesečno galerijo – galerijo meseca aprila. Z veseljem pričakujem vse vaše izdelke, na katerih uporabljate Najlepši par. Hvala vam za vseh 127, ki ste jih ustvarije in pokazale marca!

Sedaj pa še vesela naloga…razglasitev izžrebank meseca marca 🙂 . To sta Maja in Klara! Čestitke, punci 🙂 , smo na vezi!

NP-MAR2 NP-MAR1

Posipam se s pepelom…z zamudo podarjam svoj rojstnodnevni bonbonček. Ne vem, kako mi je lahko to čisto ušlo…prosim, oprostite mi… mogoče je pa to že nova pridobitev `nove številke`;-) . Hvala vsem za prijazne komentarje in čestitke izžrebanki – Andreji V.!

bon

galerija

 

V galerijo lahko prilepite vse izdelke na katerih ste ustvarjale tudi z Najlepšim parom in v vaši objavi prosim napišite, da jih prijavljate sem. 2. maja (ker je prvega ravno praznik) pa bom v zahvalo izžrebala dva darilna bona v vrednosti 10 €.

Res najlepša hvala, ker ustvarjate z Najlepšim parom!

Tina

 Loading InLinkz ...

8 odzivov
 1. Andreja V. (Cvetoči travnik)
  Andreja V. (Cvetoči travnik) says:

  Iskrene čestitke Maji in Klari za osvojeno nagrado in pa seveda čestitke tudi Andreji V. (le katera je ta?) – ooo sem jo že našla in se ti lepo zahvaljuje za tvoj rojstnodnevni bonbonček, sladek je:)))) Še dobro da me ne vidiš, ker kar skačem od veselja. Lep pozdravček Andreja V.

 2. Anemona
  Anemona says:

  Iskrene čestitke, Tina tebi za “novo pridobljeno številko”, upam, da ni bilo preveč naporno 🙂
  Ostalim trem nagrajenkam pa čestitke za srečo pri žrebu 🙂

 3. oldpunca
  oldpunca says:

  Čestitke vsem trem za srečo pri žrebu in nove “sladkarije”. 🙂 Vsi ostali pa – novim zmagam naproti! 😀 😀 😀

 4. Klara
  Klara says:

  Najlepša hvala za krasno presenečenje. Tvoji izdelki so itak na prvem mestu mojega seznama `must have`. Čestitke tudi ostalima dvema nagrajenkama.

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] `zrasli` na osnovi vaše ustvarjalnosti in domišljije.  Aprilska galerija se ponaša s kar  162 čudovitimi stvaritvami. Hvala iz […]

 2. […] Prijavljam jo na: Glitter & sparkle challenge Crafting from the hart Just us girls Sketchy saturday Najlepši par galerija april […]

Komentiranje ni omogočeno.