Pomlad ustvarjena za ustvarjanje – 9. dan

Pa smo našo ustvarjalno pomlad pripeljali že skoraj do konca… Tole je moja zadnja objava, čisto zadnja pa vas čaka jutri pri Vladki.

Orhideje-01

Za konec sem prišparala voščilnico, kjer sem tudi barvala, a upam, da boste v videu našli kakšen drugi koristen nasvet…kaj prida o barvanju namreč ne boste izvedeli 🙁 .

Orhideje na fotografiji sem pobarvala s svetlo roza in svetlo oranžnim Distress markerjem, medtem, ko sem za tiste v videu uporabila bolj živ odtenek oranžne in roza. Pri svetlih barvah je rezultat bolj `enakomeren`, medtem, ko mi z živimi barvami uspe takšen…bolj `umetniški`;-) . Težje je namreč z vodo zabrisati črte, ki jih nariše marker…

Orhideje-02

Hvala za vse prijazne komentarje in prispevke na izzivih – za zadnjega pa je tudi še čas, da se nama pridružite! Prav lepo smo skupaj ustvarjalno otvorile to pomlad. Jaz si samo še želim, da bi pomlad dokončno odnesla zimske virusne tegobe…jaz sem namreč spet bolničarka Franja 🙁 .

Preden se poslovim, vam tudi vsem zaželim zelo lepe velikonočne praznike.

Tina

Uporabljene štampiljke in šablone:

Orhideje---Š Orhideje---R Romantični okvirji Čestitke 2

 

 

 

17 odzivov
 1. MOJCA
  MOJCA says:

  Noro noro noro dobro. Spet nekaj novega…folija in embosing. Fantastičen učinek…. Mi je prav žal, da se vse skupaj končuje, ker mislim, da vse kar požiramo dodatno znanje , pa še zabavamo se ob vajinih filmčkih . Puščoba bo naslednji teden !!!! Tudi vama z Vladko bo ZELOOOOO dolgčas. Hvala ti za teh 10 zanimivih dni. čao

 2. Andreja V. (Cvetoči travnik)
  Andreja V. (Cvetoči travnik) says:

  Tina, ti si zakladnica čudovitih idej:), kako super si tole prikazala in naredila. Mi je pa kar hudo, ko se te vajine učne ure zaključijo, sem prav vsak dan težko čakala, kaj nam bosta pokazali. Res vaju je bilo prijetno slišat in gledat vajine mojstrovine. Škoda, upam, da bosta še kdaj ponovili. Hvala za vse in bodi uspešna kot bolničarka Franja, žal mi je, da se še kar ni dobro. Lep pozdravček, Andreja V.

 3. Maja
  Maja says:

  Cel dan že prav nestrpno hodim “čekirat”, če je kaj novega na tvojem blogu… Še ena čudovita voščilnica in prav žalosti me, da se te vajine predstavitve končujejo. Hvala za vse filmčke in upam, da kmalu spet kaj novega.

 4. hali
  hali says:

  Prekrasno se dopolnjujeta in toliko različnih čestitk z enakimi šablonami… šc stran virusi, naj gredo na zimsko spanje. Lepe praznike tudi tebi in tvojim!

 5. keltika
  keltika says:

  Tina hvala, obema z Vladko, za trud in znanje, ki ga podarjata. Čim več zdravja želim tvoji familji in tebi in se priporočam za še kakšno ustvarjalno učno lekcijo. Morda za maj – ustvarjanje nas ustvarja mlade :)))

 6. oldpunca
  oldpunca says:

  O Tina, hvala za prikaz embosiranja na folijo. 😀 Tvoje barvanje je zelo simpatično in rezultat je čudovit.:-D Škoda, da smo že skoraj pri koncu vajinega poučnega in prijetnega pomladnega ustvarjanja. Zase lahko rečem, da sem se veliko naučila in vem, da bom s pridom uporabljala vse trike. 🙂
  Pazi nase, da iz bolničarke Franje ne postaneš Angleški pacient. 🙂

 7. Ana
  Ana says:

  Zelo lepo čestitko (in tudi preostale v tem spomladanskem ustvarjanju) si ustvarila in najlepša hvala za video – kup koristnih idej. Šablone so pa itak carske. 🙂

 8. Valerija
  Valerija says:

  Uau, spet nekaj novega in čisto posebna voščilnica izpod tvojih rok. Hvala za ta dva krasna tedna polna čudovitih izdelkov in uporabnih idej.

 9. Janja
  Janja says:

  Zelo lepa voščilnica.
  Hvala, za vse filmčke, ki sem jih z veseljem pogledala. Lp

 10. Ne-Ja
  Ne-Ja says:

  Noro dobra voščilnica. Res ne vem od kje ti tako svetovne ideje! Hvala za vsa navodila in da si nas za konec pocrtala s tako lepotičko :). Upam, da so virusne tegobe v teh prazničnih dneh zapustile vašo hišo!

 11. Ana
  Ana says:

  Ne vem, če je bilo že dovoljkrat povedano – tele orhideje so TAKO TAKO ZELO lepe. Štampiljka bo morala biti kmalu v mojem fasciklu s štampiljkami. Pravzaprav si zasluži svoje mesto v CD škatlici – a paše notri? Prekrasna voščilnica je.

Komentiranje ni omogočeno.