Galerija meseca avgusta

Drage punce…preden se vam zahvalim, se vam tokrat opravičujem, ker nisem uspela pokomentirati vseh vaši lepih prispevkov v julijski galeriji. Naša dva sta že tako velika, da je v zraku že čutiti, da se moja (klasična) materinska vloga počasi izteka…pa sem se na vse kriplje med temi počitnicami prilepila na te zadnje trenutke in jih poskušam izkoristiti kolikor se le da. Ko pa me bo v prihodnosti doletelo izobilje časa, pričakujte dva-tri komentarje na vsako vašo objavo :-))).

Hvala vam za vaših 124 prispevkov in z veseljem sporočam, da je bila tokrat sreča na strani črke K. Dobitnici bona sta namreč Kefa in Keti 🙂 . Punci, čestitam!

kefa keti

 

Lepo pa vas vabim k sodelovanju v avgustovski galeriji, v katero lahko prilepite vse izdelke na katerih ste ustvarjale tudi z Najlepšim parom (ali Rayherjevimi šablonami 🙂 ) in v vaši objavi prosim napišite, da jih prijavljate sem. 1. septembra pa bom v zahvalo izžrebala dva darilna bona v vrednosti 10 € za nakup izdelkov Najlepši par.

galerija

Želim vam lep avgust in naužijte se sonca….prav kmalu bodo tu krajši in hladnejši dnevi.

Tina

 Loading InLinkz ...
6 odzivov
 1. Andreja V. (Cvetoči travnik)
  Andreja V. (Cvetoči travnik) says:

  Dekleti, iskrene čestitke:), upam, da ne bosta imeli težav z zapravljanjem:))
  LP Andreja V.

 2. katarinaahac@gmail.com
  katarinaahac@gmail.com says:

  Jupiii, jaz sicer malo z zamudo opazila mojo srečo. Ampak nič prepozno…imam dolg wish list tako da ne bom imela nobenih težav s polnjenjem košarice 😉

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] zvezke prijevljam Craftalnica izziv 140: karkoli Najlepši par, galerija avgust […]

Komentiranje ni omogočeno.