Drevo s pentljo

Ponovno sem tu z drevesom 🙂 …ste medtem objeli kakšno 🙂 ? Zadnjič sem pozabila omeniti, da objem lahko izvedemo tudi v mislih 🙂 ….še boljše pa je, da v stanju notranje razburkanosti, zapremo oči in se v mislih vsedemo pod mogočno drevo…na hrbtu čutimo njegovo močno deblo, ki nam daje oporo, nad sabo pa krošnjo, ki nam s kisikom omogoča življenje…počakamo, da se dihanje in naša notranjost umiri in nato odpremo oči.

Od `Tininih modrostih` pa sedaj nazaj k papirju 🙂 !

DREVO-3

Voščilnico sem začela s pravokotnikom natur kartona, ki sem mu spodaj s šablono `odškrtnila` rob. Potem sem izdelala drevo, kjer sem za krošnjo uporabila negativ listkov (pod izrezani negativ sem zalepila zeleni papir), po par listkov pa sem zalepila še k vsaki veji. Nato sem z robno šablono okrasila tudi zgornji rob, ki sem ga pri lepljenju na belo osnovo nekoliko zamaknila.

DREVO-4

Drevesno objavo na tej točki zaključujem…`drevesne modrosti` sem sedaj vse izčrpala, papirnata drevesa pa zagotovo še pridejo.

Prijazen pozdrav,

Tina

Uporabljene štampiljke in šablone:

štampiljke Danes je tvoj dan Rayher-metulji

Rayher-DREVO Rayher-borduri

11 odzivov
 1. Vladka
  Vladka says:

  Krasna je, tako pozitivna, da se kar vidim kako sedim pod njo. Si bom kar tukaj v službi privoščila en miselni preskok v naravo pod drevo, da se malo sprostim. Hvala.

 2. MOJCA
  MOJCA says:

  Ooooo kako je pa to lepo,tudi jaz bom raje samo zaprla oči (da slučajno ne pristanem na dermatološkem oddelku) in ….se usedla pod ….palmo…efekt bo isti. Hvala pa še za nekaj….SEM VEDELA, DA NEKAJ FALI V MOJI ZBIRKI ŠABLON….DREVOOOOOOOO (se zmenimo takoj, ko se vrnem domov). čao

 3. Andreja V. (Cvetoči travnik)
  Andreja V. (Cvetoči travnik) says:

  Mislim, da že od zadnje objave, vsi na veliko objemamo drevesa:), je prijeten občutek in vrnitev k naravi. Tvoje današnje je očarljivo in burdurica:), še kar me jeza, ker je ne morem dobiti posamično:))) Pozdravček, Andreja V.

 4. oldpunca
  oldpunca says:

  Tako Tinine modrosti, kot Tinino drevo me vedno znova navdušijo. 😀 Super si sestavila voščilnico. Roza in rjava pa sta super kombinacija. Ostajam pri objemanju dreves v mislih. 😀

 5. Zvonka
  Zvonka says:

  Tvoje šablone so res neusahljiv vir idej in ti nam jih vedno tako lepo prikažeš.Všeč so mi te barvne kombinacije. Lp

 6. Renata
  Renata says:

  Nikoli še nisem “objela drevesa”, mislim, da je vredno poizkusiti – hvala za “modrost” 🙂
  Zelo lepa voščilnica, všeč so mi nežni pastelni toni. Šablonica drevesa pa je tudi vsestransko uporabna.

Komentiranje ni omogočeno.