Galerija meseca avgusta

 Z veseljem odpiram vrata galeriji vaših izdelkov za mesec avgust, kjer bodo na ogled vaše mojstrovine, na katerih uporabljate Najlepši par. V juliju ste z mano (in vsemi obiskovalci 🙂 ) delili 51 čudovitih in raznolikih izdelkov!!! Prisrčna hvala prav vsem.

Sedaj pa še vesela naloga…razglasitev izžrebank julijske galerije 🙂 . To sta Lilija 123 in Helena! Punci čestitam, prosim javita se mi, da vama `izročim` bon 🙂 . 

NP-jul NP-jul2

 

TI&NP

 V galerijo lahko prilepite vse izdelke na katerih ste ustvarjale tudi z Najlepšim parom in v vaši objavi prosim napišite, da jih prijavljate sem. 1. septembra bom v zahvalo izžrebala dva darilna bona v vrednosti 10 €.

 Že vnaprej najlepša hvala, ker ustvarjate z Najlepšim parom.  Želim vam lep in sončen avgust.

Tina

 Loading InLinkz ...
7 odzivov
 1. Helena
  Helena says:

  Jeeeee, kakšni srečni izžrebanki sva, a ne, Lilija 123 🙂
  Tebi Tina pa iskrena hvala za podarjeni bon!
  Lep dan!

 2. Lilija 123
  Lilija 123 says:

  Jeeee, super.
  Sem na dopustu in sem po enem tednu prilezla na net malo pogledat. Res prijetno presenečenje.
  Sem vesela tudi zate, Helena.
  Tina, tebi pa najlepša hvala za podarjeni bon. Z veseljem ga bom izkoristila.
  Lep pozdrav.

 3. Andreja V. (Cvetoči travnik)
  Andreja V. (Cvetoči travnik) says:

  Čestitke nagrajenkama, dobro izkoristita podarjeni bon (mislim, da ne bo težko). Lep pozdrav tudi tebi Tina, upam, da boš imela konec meseca veliko dela:))

 4. Neža
  Neža says:

  Živijo,
  tokrat se vam pridružujem tudi jaz 🙂 Po dolgem času me je potegnilo v papirčkanje in z Najlepšim parom je to res užitek!

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] prijavljam na izziv meseca avgusta Ustvarjalnega dotika (rumena barva), prvi dve pa linkam v Galerijo meseca avgusta pri Najlepšem […]

 2. […] z distress blazinicami. Uporabljala pa sem tudi Tinine pripomočke, tako da obešam fotografijo v Galerijo meseca junija, voščilnico pa prijavljam še v Mavelu Mesečni izziv, kjer je tema nekaj okroglega in št. 40 je […]

 3. […] lepim v Galerijo meseca avgusta in v Craft-alnico, kjer želijo videti nekaj za fanta/moškega in naš fantek res postaja že pravi […]

Komentiranje ni omogočeno.