Ko me inspirira… #28

Pozdravljeni prav vsi!

Z Vladko se vam oglašava z novim izzivom Ko me inspirira… Navdih nam je tokrat pri Tanji izbrala prav Vladka in na njenem blogu tudi z veseljem pričakujeva vaše prispevke.

Tema je tokrat…barvanje motivov!!! Uh, uh…izziv prav zares. Če se le da, se barvanju izognem, zdaj pa ni bilo možnosti. Gledala sem Tanjino mojstrovino in se odločila, da si za začetek `izposodim` krasno barvno kombinacijo…

In ko sem se lotila z barvanjem, sem rekla…prav, pa naj bo vse drugače! Nič minimalizma, nič vse poravnano, poštirkano… packanje na polno! Na koncu seveda ne nastane čisto prava revolucija, majhna pa že 😉

divje-vrtnice-16

Za podlago sem vzela list iz (prazgodovinskega 🙂 ) telefonskega imenika in ga kar s prsti pobarvala z belo akrilno barvo, da je manj vpadljiv. Ko sem je barva posušila, sem ga zalepila na osnovo in nato ob robovih previdno odtrgala `viške`.

Na `imenik` sem odtisnila motiv kozarčka in nalepila kup vrtnic (barvala sem z Distress blazinicami). Nato pa sem čez kar s spenjačem pripela kozarček izrezan iz pavs papirja.

divje-vrtnice-17

Pa še pogled na izjemno prefinjeno Tanjino barvanje…

tanja1

…in moje vrtnice v enaki barvni kombinaciji.

divje-vrtnice-18

 Upam, da vam je izziv pisan na kožo in se nama pridružite! In četudi vam ni…poskušajte vseeno in `pridite zraven` 😉 !!! Vladka bo ob koncu izziva srečni izžrebanki podarila tole ljubko šablono.

izziv4

Jaz pa zdaj z največjim veseljem hitim pogledati, kaj lepega je pobarvala Vladka.

Tina

Uporabljeni izdelki Najlepši par:

Tri lepe misli Zvrhan kozarec-štampiljke Zvrhan kozarec-šablone Divje vrnice-šablone

Divje vrtnice-štampiljke

 

 

 

 

10 odzivov
 1. oldpunca
  oldpunca says:

  Sem že pri Vladki napisala, da bo tole, vsaj zame, težka naloga 😀 Všeč mi je, kako čisto po tvoje si se lotila izziva. Super voščilnica je nastala in vrtnice so zelo lepo pobarvane.

 2. Vladka
  Vladka says:

  Tako packanje na polno je pravi balzam za duso in vsekaor si si dala duska in verjemam, da si zelo uzivala zraven. Vsec so mi kombinacije, ki si jih ubrala in nastala je res povsem posebna in nadvse zanimiva voscilnica.

 3. Sapfina
  Sapfina says:

  Tina, pravo pot si ubrala in “spackala” čudovito mojstrovino! Vse mi je všeč, od ozadja do rožic in kozarčka pa sponkic za pritrditev …Super!

  Pozdravček, B.

 4. Martina
  Martina says:

  Noro, kako mi je tale všeč ravno zaradi svoje drugačnosti. Je pa barvanje odtiskov tudi zame velik izziv. Tebi je to krasno uspelo.

 5. Andreja L.
  Andreja L. says:

  Tale vajin izziv me je tako potegnil, da se že barva odtisek :-))
  Lepo voščilnico si naredila in čudovito pobarvala rožico!

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] voščilnice za izziv Ko me inspirira… mi je bila v tako veselje, da sem se odločila idejo `malo raztegniti`… Kozarček sem […]

Komentiranje ni omogočeno.