Galerija meseca novembra

Drage ustvarjalke,

Hvala iz srca za vaših 152 krasnih prispevkov v galeriji meseca oktobra…in to za prav vsakega izmed njih!!!

Čestitke za srečo pri žrebu gresta tokrat k….

Bogdana in Andrejaprosim javita se mi 🙂

Zelo lepo vas vabim tudi k sodelovanju v galeriji meseca novembra 🙂 .

V galerijo lahko prilepite vse izdelke na katerih ste ustvarjale tudi z Najlepšim parom (oz. s šablonami, ki sem jih oblikovala za Rayher) in v vaši objavi prosim napišite, da jih prijavljate sem. 1. decembra pa bom v zahvalo izžrebala dva darilna bona v vrednosti 10 €, ki ju lahko porabite v spletni trgovini za nakup izdelkov Najlepši par.

Veselim se vaši prispevkov in vam želim lep in ustvarjalen mesec…ponovno se vidimo jutri z novim Ko me inspirira… izzivom, naslednji teden pa vas radostno pričakujem v učilnici 5.a razreda 🙂 😉 😉 .

Tina

 Loading InLinkz ...

11 odzivov
 1. Majda
  Majda says:

  Čestitke srečnima izžrebankama – vem, da jima ne bo težko izbrati česa novega 🙂
  Vsem pa en lep pozdravček, Majda

 2. MOJCA BOŽIČ
  MOJCA BOŽIČ says:

  Čestitke obema (punci, če imata problem kako zapravit vama z veseljem in zastonj pomagam pri tem opravilu:-)))). Iiiiiii spet gremo v šolo….se že veselim….le kaj neki boš naglumila v tem letu….a v 5.razredu smo že????????

 3. Andreja Verovšek
  Andreja Verovšek says:

  Jeeee, po celem dnevu potepanja pa na večer taka čudovita novica, sem čist navdušena:) , polubček pa dobiš v živo:))). Kar se zapravljanja tiče – sploh ne bo težav in bom ta del naloge z lahkoto opravila:).
  Čestitke tudi Bogdani.
  Se pa veselim ponovnega drgnenja šolskih klopi:), sploh pa si nikoli nisem mislila, da bom 1x s svojo vnukinjo v istem razredu:). Veselim se novih nalog, upam da mi bo uspelo biti med pridnimi učenkami:). En lep pozdravček in velik objem, Andreja

Komentiranje ni omogočeno.