Galerija meseca septembra

Drage punce…hvala za vaše sodelovanje v avgustovski galeriji.

Jaz se vam zopet opravičujem za `komentatorski mrk`.  S septembrom je moje (dopoldanske)  mama vloge konec in ponovno bom imela čas tudi za takšne prijetne `obiske`. Najina šolarja sta se zjutraj poklapano poslovila od počitnic in zdaj `veselo` sedita v šoli 😉 .

Hvala vam za vaših 114 prispevkov in z veseljem sporočam imeni tokratnih nagrajenk – TineZ in Renate. Punci, čestitam in vaju prosim, da se mi `oglasita` na mejl!

np-g8-2   np-g8-1

Lepo pa vas vabim k sodelovanju v septembrski galeriji, v katero lahko prilepite vse izdelke na katerih ste ustvarjale tudi z Najlepšim parom (ali Rayherjevimi šablonami 🙂 ) in v vaši objavi prosim napišite, da jih prijavljate sem. 1. oktobra pa bom v zahvalo izžrebala dva darilna bona v vrednosti 10 € za nakup izdelkov Najlepši par.

galerija

Upam, da se bo poletje lepo potegnilo v september in nas bo sonce še malce razvajalo…. Pa da se bodo vsi šolarji in učitelji kmalu privadili na nov ritem.

Tina

 Loading InLinkz ...
5 odzivov
 1. tina z.
  tina z. says:

  juhu, kot je že zadnjič rekla ena dobitnica, vesela kot radio :))))
  ne morem verjeti, najlepša hvala! evo, sem že dobila prvo darilo za rojstni dan :)) čestitke tudi renati, vsem sodelujočim pa en lep pozdrav!

 2. Renata
  Renata says:

  iiiii, pa to ni res. šele sedaj sem opazila, da sem nagrajenka. Se vidi, da sem bila na dopustu dva tedna in nisem brala . Vmes pa dodala samo slikice in je odletelo mimo mene.Tina, čestitke tudi tebi. Ti si vesela kot radio, jaz pa kot marela. hahaha

Komentiranje ni omogočeno.