Galerija meseca septembra

Drage punce…hvala za vaše sodelovanje v avgustovski galeriji.

Jaz se vam zopet opravičujem za `komentatorski mrk`.  S septembrom je moje (dopoldanske)  mama vloge konec in ponovno bom imela čas tudi za takšne prijetne `obiske`. Najina šolarja sta se zjutraj poklapano poslovila od počitnic in zdaj `veselo` sedita v šoli 😉 .

Hvala vam za vaših 114 prispevkov in z veseljem sporočam imeni tokratnih nagrajenk – TineZ in Renate. Punci, čestitam in vaju prosim, da se mi `oglasita` na mejl!

np-g8-2 np-g8-1

Lepo pa vas vabim k sodelovanju v septembrski galeriji, v katero lahko prilepite vse izdelke na katerih ste ustvarjale tudi z Najlepšim parom (ali Rayherjevimi šablonami 🙂 ) in v vaši objavi prosim napišite, da jih prijavljate sem. 1. oktobra pa bom v zahvalo izžrebala dva darilna bona v vrednosti 10 € za nakup izdelkov Najlepši par.

galerija

Upam, da se bo poletje lepo potegnilo v september in nas bo sonce še malce razvajalo…. Pa da se bodo vsi šolarji in učitelji kmalu privadili na nov ritem.

Tina

 Loading InLinkz ...
5 odzivov
 1. tina z.
  tina z. says:

  juhu, kot je že zadnjič rekla ena dobitnica, vesela kot radio :))))
  ne morem verjeti, najlepša hvala! evo, sem že dobila prvo darilo za rojstni dan :)) čestitke tudi renati, vsem sodelujočim pa en lep pozdrav!

  Odgovori
 2. Renata
  Renata says:

  iiiii, pa to ni res. šele sedaj sem opazila, da sem nagrajenka. Se vidi, da sem bila na dopustu dva tedna in nisem brala . Vmes pa dodala samo slikice in je odletelo mimo mene.Tina, čestitke tudi tebi. Ti si vesela kot radio, jaz pa kot marela. hahaha

  Odgovori

Povej mnenje

Bi se pridružili pogovoru?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja