Hvala

Tale voščilnica je nastala že pred časom in ima že dolgo drugi dom 🙂 . Zadnje čase me pogosto vleče k predalu z barvami in tokrat sem eksperimentirala na papirju.

hvala

Barvo Chalky Finish sem nanesla na papir v malo debelejšem sloju in nato hitro (še preden se je posušila) čez potiskala pike. Štampiljke nisem nič namazala, uporabila sem jo le za izdelavo strukture. Ko se je barva posušila pa sem čez potiskala še besedo hvala in tako tudi povezala pobarvani, nepobarvani del in ozadje. Za poživitev sem izdelala 3D vrtnico in dodala rdeči trak.

hvala2

En velik prisrčen pozdrav in lep skok v počitniški teden vam želim.

Tina

Uporabljeni izdelki Najlepši par:

Divje vrtnice-štampiljke Hvala - Ozadja zanjo

8 odzivov
 1. Vladka
  Vladka says:

  Zelo všečno tole delno pobarvano ozadje in ta dodatek rdeče prav zadane v nulo. Vrtnica je krasna in celotna podoba je čudovita.

 2. Andreja V. (Cvetoči travnik)
  Andreja V. (Cvetoči travnik) says:

  Ojla Tina, še dobro, da te imam, da mi “odpiraš oči” v svet različnih materialov in njihove uporabe. Kako super izgleda malo bolj “slikarsko” pripravljena voščilnica. 3D vrtnica in rdeč trak pa naredita voščilnico živahno. LP Andreja V.

 3. Sapfina
  Sapfina says:

  Uh, kako mi zdajle paše ta tvoja rdeča! 🙂 Pri meni zadnje čase malo manjka barv … “Popisana” vrtnica z rdečimi robovi fenomenalno izpade in ozadje je domiselno in dovršeno! Lepa, lepa!

 4. helena
  helena says:

  Hjah, včasih rabimo res tako malo materiala, izdelek pa izpade naravnost izvrstno. Tudi tale tvoja sodi v to kategorijo. Všeč mi je ta lepa pastelna zelena in poudarek živahno rdeče. Superca!

 5. Helena
  Helena says:

  Tina, s svojimi ozadji me kar naprej siliš v razmišljanje in študiranje, da bi še sama poizkusila kaj podobnega 🙂
  Malo debelejši nanos in odtis s štampiljki se mi zdi fantastičen in tudi izpade tako.
  Ozadje si res lepo povezala z napisom hvala.

Komentiranje ni omogočeno.