Mali princ dobro ve

V življenju imam srečo…da me vedno obkrožajo izjemni ljudje. In včasih, ko se izgubim in malce zatavam…mi velikokrat zadošča tudi namišljen pogovor. Čisto jasno slišim besede modrosti, ki bi jih bila deležna. Ena takšnih izjemnih oseb je Valerija, moja cimra iz študentskih let in tole sliko sem ji naredila za rojstni dan. Mali princ je najin skupni junak, zato sem si pri njem izposodila misel in okrog nje `zgradila` vse ostalo.

mali-princ

Kot običajno sem začela s toaletnim papirjem za strukturo…potem pa sem po navdihu packala. Slika je med procesom pridobila še nekaj dodatnih milimetrov, saj je pod njo kar nekaj plasti, ki mi niso bile všeč in sem jih veselo prekrivala 😉 … Napis sem oblikovala na računalnik, ga zrcalno obrnila in na posušeno sliko prenesla z medijem za prenos slik. Preslikalo ga je tako perfektno, da sem ga morala malo spraskati in dodati nekaj barve, sicer je bil preveč `perfekten` in vpadljiv.

In tako sedaj na drugem koncu Slovenije Mali princ dela družbo Valeriji 🙂 …

Tudi vsem vam pošiljam srčne pozdrave in vam želim lep dan,

Tina

Uporabljena šablona Najlepši par:

Akvarelne-crte

12 odzivov
 1. Andreja V. (Cvetoči travnik)
  Andreja V. (Cvetoči travnik) says:

  Tina, ta slika je pa več kot fenomenalna. Že to, da imaš idejo in potem skozi vsa “packanja” ustvariš še tako čudovito kompozicijsko in smiselno dovršeno sliko je pa za …. kapo dol!!!! Čudovita je. Lep pozdrav, Andreja V.

 2. hali
  hali says:

  Tole packanje me še zmeraj ika… ne pride na vrsto. Zato bom občudovala tvoje…perfektna slika in darilo!

 3. Sapfina
  Sapfina says:

  Kako je pa tole lepo! O ideji sploh ne bom več govorila, ker si ti pravi vrelec navdiha! Dobri ljudje pa te obkrožajo, ker si sama tak sonček, da jih kar vabiš k sebi! 😉

 4. vladuskas@gmail.com
  vladuskas@gmail.com says:

  Svetovno platno je. Tako čudovito dodelano z vsemi temi plastmi. Človek bi ga kar občudoval in občudoval. Res narejeno s srcem.

 5. Valerija
  Valerija says:

  Prekrasna slika in prav takšna misel. Tudi meni so všeč globoke misli Malega princa.

 6. MOJCA
  MOJCA says:

  Mislim, da smo bolj kot ne generacija, ki je zrasla z Malim princem….naš mali (9.razred) ga je imel letos za domače branje….trikrat smeš ugibat ali mu je bila knjiga všeč ali ne…..komentar iz njegovih ust je bil….kwa bi pa ta rad povedal???? kar neki. Meni osebno grozljivo in žalostno hkrati…tolažim se samo s tem, da je to računalniška generacija in da se lahko na glavo postavim ne bo drugače.
  Slika je več kot odlična …prečudovita je in še dobro, da si prekrivala vse “nepravilnosti”, drugače bi bila samo zelo lepa. Lepe praznike ti želim. čao

 7. Narobe hiša
  Narobe hiša says:

  Vauuuu…in potem sem pobirala čeljust…prekrasno platno si ustvarila, kot vse kar pride iz tvojih rok… nadvse hvaležna, da z nami deliš svoje ustvarjanje… verjamem, da si s sliko nadvse razveselila tudi prijateljico.

 8. Ne-Ja
  Ne-Ja says:

  Toaletni papir in platno in WAW. Tudi jaz se trudim držati zaprta usta, ma čeljust noče stati :P. Imaš ideje in realizacije je res noro dobra. Všeč mi je ker si dejansko uporabila vstavila verz v verz in ga tako z regulacijo pisave naredila še bolj večplastnega. Vščekam na polno :)!

 9. oldpunca
  oldpunca says:

  Tina, ti si svetovni prvak v čudovitih idejah in prekrasnih izdelkih! 😀 Mali princ in njegove čudovite misli so večne, tako kot tvoja čudovita voščilnica. Všeč mi je tale medij za transfer barve. Lista želja pa se polni… 😀

 10. keltika
  keltika says:

  Čudovita. Merni je tole packanje vse bolj všeč, poskušam tudi sama in ravno tale medij sem naročila 🙂 Si mi spet v navdih, slika/voščilnica je res za desetko, in Mali princ je tudi moj tihi sogovornik 🙂

Komentiranje ni omogočeno.