Hvaležno srce

Danes z vami delim tretji zahvalni izdelek, ki na prvi pogled morda res sodi v kategorijo `poročno` 🙂 , a filozofija za njim je sledeča:  osebe z zlatim srcem si zaslužijo eno veliko zlato srce (in to na belem ozadju, da pride lepo do izraza 😉 ).

Za malce dinamičnosti služijo Valoviti pravokotniki  (izrez in pa embosiranje na osnovi), za malce svečanosti pa črn papir z belim embosiranjem….zelene perlice pa za…okras 🙂 !

S še kakšno zahvalno malenkostjo se ponovno vidimo prihodnji teden 🙂 … do takrat pa se imejte super lepo.

Tina

Uporabljeni izdelki Najlepši par:

13 odzivov
 1. MOJCA BOŽIČ
  MOJCA BOŽIČ says:

  A veš da ti to vse verjamem…meni je daaaaleč od poročne in se mi bolj dopade tvoja razlaga o velikem srcu…..le kdo bi znal to lepše povedati kot TI.

 2. marta
  marta says:

  Hvaležnost je poleg ljubezni ena najmočnejših sil v vesolju….. in Tina, nekomu bo ta čudovita voščilnica še posebej ogrela srce!

 3. ANDREJA Verovšek
  ANDREJA Verovšek says:

  Tina,ta tvoja čudovita zahvalnica mi deluje kot ena prečudovita vrata,ki se odpirajo v srca vseh dobro mislečih in te na veliko sprejmejo v svoj objem. Ti resnično s svojimi izdelki znaš pobožat. Pozdravček in mislim nate, Andreja

 4. Keti's projects
  Keti's projects says:

  Čudovita je. Komaj čakam, da pridem z dopusta in spet malo zapravljam pri tebi, da mi slučajno nagrada ne propade ? lp s plaže

 5. Majda
  Majda says:

  Tudi sama čutim globoko hvaležnost ZATE, za vse tvoje srčne objave, ki sledijo srčnim izdelkom in lepšajo moj vsak dan 🙂
  Naj bo srčno naravnan tudi tvoj vikend, Majda

 6. Ne-Ja
  Ne-Ja says:

  Tebi rata narediti tako lepo voščilnico in potem jo še prikažeš tako, da zgleda “simpl ku pasulj” v resnici pa bi rabila kakšen dan da jo dedelam tkao kot ti – noro všeč!

Komentiranje ni omogočeno.