Mini knjižna kazala

Pa je tu novi del serije hvaležnost ob koncu šolskega leta 🙂 . Tokrat imam za vas idejo za malo pozornost in sicer komplet treh mini knjižnih kazal.

Jagode so tokrat dobile svečano preobleko 🙂  – prvič sem uporabila kosmiče Indigoblu in sem prav navdušena nad to novostjo v moji zbirki pripomočkov. Jaz sem namesto namenskega lepila uporabila kar obojestransko lepilno folijo, ki sem jo nalepila na papir preden sem izrezala jagode.

Nato sem malim kazalom z zlatimi jagodami pripravila še darilno embalažo. Folijo sem zavarila s pomočjo Photo Fuse pripomočka – v tako pripravljen žepek pa sem poleg kazal nadrobila še malce veselja v obliki luskic 😉 . Na vrh sem zalepila še prepognjen valoviti pravokotnik okrašen z listjem in bleščečo besedo hvala.

Hvala za obisk in do naslednje hvaležne objave 🙂 bodite nadvse lepo,

Tina

Uporabljeni pripomočki Najlepši par:

Velike-pisane-črke

13 odzivov
 1. Andreja Verovšek
  Andreja Verovšek says:

  Joj Tina, takoj ko sem prebrala, sem se že ustrašila, da si nekoga v družini spravila ob zajtrk. Da se tem “papirčkom” reče kosmiči mi tudi slučajno ni bilo jasno:). Sem jih že videla v trgovini in dosedaj tudi slučajno nisem vedela, za kaj bi jih uporabila:).
  Ti si naredila super uporabna in hudo lična kazala in ob času zaključka pouka bo kar prav prišla taka ideja. Mlade mamice bodo navdušene. Potem pa še vse nobl zapakirano – odlično, sedi 5:). Pozdravček k tebi in velik objem, Andreja

 2. Nataša Bartol
  Nataša Bartol says:

  Wow…ti si pa res prava zakladnica idej.si mi dala odlično idejo za darilca za moj turistični podmladek.

 3. oldpunca
  oldpunca says:

  A tebi sploh kdaj zmanjka neverjetnih idej? 😀 Fantastična kazala! Pa še spakirana so zelo domiselno. Hvala za idejo. <3

 4. Helena
  Helena says:

  Fantastično si “pozlatila” svojo objavo. Super ideja, kako nekoga razveseliti. Pa še luštno embalažo si naredila.

 5. Vladka
  Vladka says:

  Super domiselno mini darilce in moram priznati, da so mi ti kosmiči bolj všeč kot folija, ki je zadnje čase popularna. Bolj mi je všeč tekstura in to, da se barva tako premeša. Tako izpadejo jagode zelo elegantno in zabavno.

 6. Sapfina
  Sapfina says:

  Popolno darilo, Tina. Tako izvirno in tako uporabno in tako lepo … Te kosmice pa ze kako leto gledam v Kiku in se mi je zdelo, da je fina rec, ce jih znas uporabiti … :)). Upam, da jih se imajo … :))

 7. Ne-Ja
  Ne-Ja says:

  Huh tole pa so kazala – jih je skoraj škoda za uporabo v vsaki knjigi – zagotovo bodo uporabljena samo v tistih posebnih :).

Komentiranje ni omogočeno.