Izdelajmo si prozorno strukturno pasto :-)

Današnja objava je malo za hec…kljub temu je `učna snov` lahko kar uporabna zadevica. Uspelo mi je namreč rešiti zagonetko, kako si izdelati domačo strukturno pasto, ki je prosojna…in po veliko zavrženih testih, sem prišla do preproste rešitve, ki vam jo predstavljam v videu 🙂 . Imam sicer že neke ideje za nadgradnjo…tako, da morda sledijo nadaljevanja 😉 .

Od baltazarskega navdušenja nad izumom, pa tudi video ni ostal čisto `normalen` 🙂 .

Jutri pa `resno` nadaljujemo z malo šolo 🙂 .

Tina

10 odzivov
 1. Helena
  Helena says:

  Tina, pravi Baltazar si 🙂
  Komaj čakam, da končam s službo in preizkusim to pogruntavščino in super idejo.
  Verjetno bo Mekol tudi šel, gustin pa tudi nekje je.
  Mučos gracijas! 🙂

 2. Andreja Verovšek
  Andreja Verovšek says:

  Tina, kaj bi mi brez tebe, res si CARICA (pa ne tista z Merkurjeve reklame:) Ne le, da nam olajšaš delo in zmanjšuješ stroške, še zabavna in duhovita si in komaj čakam, da te ponovno lahko poslušam:)) Lep pozdravček, Andreja V.

 3. Natali
  Natali says:

  ma Tiiiiinaaaaaa…. ma si res ta pravi Baltazar…
  hwala, hwala, hwala tudi za tale poceni trikec.
  ti si enostavno carica ♥

 4. MOJCA
  MOJCA says:

  Ti boš spravila vse trgovine na “kant” s svojim eksperimentiranjem, me bomo pa lahko uporabile vso zalogo mekola in pospravile omarce v kuhinji z odvečno šaro. Danes se ti je poklonil pa tudi sam dr.Oetker s to pogruntavščino….ni kaj, pri tebi izvirnost vre kot izvir reke Krke v Šibeniku. Jutri pa spet….se že veselim. čao

 5. Valerija
  Valerija says:

  Fantastična ideja, to je pa res za sprobat. Sama prozorne strukturne paste nimam, tako da še toliko bolje, ne bo treba kupit. Zlata si! Hvala, za vse ideje.
  Lp

 6. Vladka
  Vladka says:

  Ha ha ha, že baltazar na začetku me je navdušil. Lahko pa bi te takoj najeli za reklamiranje želatine, super ti gre od rok :))) Ideja pa znova svetovna in glede na to, da nimam prozorne strukturne paste, je to kot naročeno.

 7. oldpunca
  oldpunca says:

  Draga Tina, jaz se pa sedaj režim na vsa usta. 😀 Mislim, da si presegla samega Baltazarja. 😀 Ideja je svetovna, tvoje mešanje paste pa za v zgodovino. 🙂 Super si!

Komentiranje ni omogočeno.