Zasneženo z prahom za embosiranje

fb-cover

Preden se `zapodim` k ustvarjanju, me čaka še prijetno opravilo – razglasitev izžrebanke `Hvaležnega` izziva Ko me inspirira… A najprej topel HVALA vsem, ki ste se nama pridružile-pogled na galerijo je zelo lep, na mojo poličko pa tudi <3… Žreb je določil, da komplet rezalnih šablon Zahvala prejme Maja-Hiška iz papirja 🙂 .

#42

Zdaj pa je na vrsti klasična praznična voščilnica, kjer sem prahove za embosiranje uporabila nekoliko drugače…seveda pa je na svoj račun prišla tudi domača prozorna strukturna pasta 🙂 .

retro-božič-4

A bom prešla kar od besed k govorjenju 🙂 …. tukaj vas že čaka današnji video:

Za danes vas prisrčno pozdravljam…in vas lepo vabim na obisk v petek, ko bom spet strašno važna v vlogi ravnateljice 😉 😉 😉 .

Tina

Uporabljeni izdelki Najlepši par:

retro-božič Srečno!

9 odzivov
 1. Anasa
  Anasa says:

  Točno prozorno strukturno pasto sem hotla “izumit” pa ni bilo prave volje za neuspele poiskuse.
  Najlepša hvala za recept. Deluje brezhibno.
  Hotela sem jo uporabit z vmez zmešanimi bleščicami (mogoče bo zaradi tega malo manj bleščic po stanovanju še vse tja do marca :))
  Prvi primerek se je že posušil in je super. Vse bleščice so 100% gor in ne odpadajo stran.

  Všeč mi je tudi tale kombinacija različnih bleščic potresenih skupaj z embosirnim prahom. Izgleda res čarobno.

 2. Hiška iz papirja
  Hiška iz papirja says:

  AaaaAAaaaaa Tina!!! HVALA! ♥♥♥
  Andreja mi je sporočila, da sem imela srečo pri žrebu – zelo sem vesela, teh šablonic še nimam 🙂 Tvoja voščilnica je že na prvi pogled čudovita, filmček bova pa z Nino doma pogledali … včeraj je bila navdušena, ko je zagledala Baltazarja, saj sva ga ravno v nedeljo zjutraj gledali med Živ-žavom :))) Ampak ti povem, ti si še boljša od njega, tvoji izumi so neverjetno domiselni, bravo!!! ♥
  Prisrčen pozdrav, Maja

 3. Sapfina
  Sapfina says:

  Čestitke Maji, voščilnica je pa popolna kombinacija retro in modernega, da sem čisto navdušena! Kako super, da si me spomnila na gretje od spodaj in gotovo sprobam to kombinacijo prahcev in bleščic. Bleščati se mora in pika! 😉

 4. Valerija
  Valerija says:

  Krasna ideja takšno embosiranje in dodane bleščice. Tako hitro nizaš nove ideja, da sploh ne utegnem več vsega sprobat.
  Čestitke Maji.

 5. marta
  marta says:

  Neznansko sem ti hvaležna za recept za tole pasto in bleščice, draga Tina. Končno nekaj enostavnega in tudi učinkovitega, to lako rečem, ker sem že sprobala.

 6. oldpunca
  oldpunca says:

  Čestitke Maji za srečo pri žrebu! Se že veselim izdelkov, ki jih bo ustvarila z novimi pridobitvami. 😀 Tebi, draga Tina pa hvala za še eno čudovito idejo. Me je prav zanimalo, kaj boš sčarala z domačo prozorno strukturno pasto. 😀

 7. Vladka
  Vladka says:

  Sem prav razmišljala kako boš segrela prah, ne da ti bo vsega odneslo, ampak zate to ni noben problem in vedno najdeš rešitev 🙂 Super ideja, da se lahko doda prah tudi na mesta, kjer bi bilo zelo težko nanesti versamark blazinico. Čudovita praznična voščilnica je.

Komentiranje ni omogočeno.