Jeans generacija :-)

Včeraj je bil krasen dan…v trgovini Rayher v Kopru sem imela predstavitveno delavnico, na kateri sem ponovno videla moje prijazne `obalne punce` in spoznala nekaj novih… Kaj naj rečem… velika čast je, ko veš, da si vzamejo čas zate in pridejo. Res hvala vsem – in ob tej priliki… seveda hvala tudi puncam, ki ste bile na predstavitvah v Ljubljani in Novi Gorici!

zasnežena-smreka2
Danes z vami delim eno voščilnico, ki je nastala na podoben način, kot sem pokazala tudi puncam na delavnicah. Plastične šablone so namreč odlične tudi za uporabo na drugih materialih! Ker jaz najraje izdelujem voščilnice, pač `ta drugi material` na koncu preselim na papir 🙂 . Iz starega jeansa sem tako izrezala pravokotnik v velikosti voščilnice, s pomočjo šablone in bele akrilne barve (nanešene z gobico) pa sem naredila belo smreko.

zasnežena-smreka4
Ko se je barva posušila, sem kar z Distress blazinico odtisnila napis in dodala še malo okraskov. Blago sem na osnovo zalepila z lepilno miško, pred tem pa nacefrala robove.

Zdaj pa je pred vrati že vikend, izkoristimo ga maksimalno 🙂

Tina

Uporabljeni izdelki Najlepši par:

stencil Zasnežena smreka

Praznična voščila

9 odzivov
  1. Vladka
    Vladka says:

    Moi ima popolnoma prav in to je tisto, kar je najboljše pri ustvarjanju, da ni mej. Ni materialov, ki jih ne bi mogel vkomponirati s papirjem. Odlična ideja in smreka se prav lepo poda na jeans.

  2. Andreja V. (Cvetoči travnik)
    Andreja V. (Cvetoči travnik) says:

    Odlična ideja, krasna izvedba in enkraten rezultat – hvala za vse tvoje ideje. Mislim, da bomo sedaj doma hodili samo še v kavbojkah z odrezanimi hlačnicami – ha,ha:)) LP

Komentiranje ni omogočeno.