Jesensko listje

V današnji objavi vam poleg voščilnice predstavljam tudi komplet šablon Jesen 1976, ki se ujema z istoimenskimi štampiljkami 🙂 .

Jesen 1976

Pripravila sem preprosto voščilnico, kjer sem od šablon uporabila le zunanji del, izrezala zlati list in ga zašila na pavs papir. Da se mi pri šivanju takšni mali delci ne premaknejo jih najprej zalepim z lepilno miško. Če uporabljamo mokra lepila, moramo obvezno počakati, da se lepilo dokončno posuši. Obojstranski lepilni trak pa odsvetujem,  saj je tista `folija` precej debela in lahko zaustavlja šivanko…lepilna miška pa ima v primerjavi z njim le tanek sloj lepila in ne povzoča težav.

jesen1976-2

Pavs papir sem nato z washi trakom prilepila na osnovo, na katero sem odtisnila dva lista in zalepila voščilo. Tako je zlati list lepo poudarjen, voščilnica pa dobi dodatno `dimenzijo` 🙂 .

jesen1976-3

Lepo vas vabim k ogledu kratkega videa, kjer lahko bolje spoznate komplet in vidite, koliko različnih možnosti imamo na voljo. Na prvi pogled so v kompletu tri šablone, v bistvu pa jih je šest 😉 !

Prav prisrčen pozdrav,

Tina

Uporabljeni izdelki Najlepši par:

Jesen 1976 Iskrene-cestitke

11 odzivov
 1. Helena
  Helena says:

  Uh, možnosti uporabe je skoraj nešteto 🙂 Današnja pozlačena voščilnica je elegantna in narejena na zelo zanimiv način. Tvoje ideje so res neprecenljive. Hvala za video, kjer dobro prikažeš, kako se vse lahko uporabijo šablone in štampiljke.

 2. helena
  helena says:

  Aaaa, to moram imeti. Štampiljke že imam in mi je bilo takrat kar malo žal, ker zraven ni bilo še šablone. Meni je to fenomenalen komplet. Kdaj bodo na voljo šablone. Voščilnica je čudovita, ta zlati list, pavs papir in juta so super, ker je pa list prišit je pa sploh cukr. Komaj čakam…….

 3. Andreja V. (Cvetoči travnik)
  Andreja V. (Cvetoči travnik) says:

  Ha,ha, Tina, sedaj se pa že malo lovim:) Saj sploh več ne vem, kaj je novo, kaj staro (problem je v tem, da še prejšnih šablon nimam vseh), ti pa nam predstavljaš same super in inovativne stvari – pa naj se človek znajde:) Potem pa še komb. z Rayher-jem – grooooza:)) Današnja je taka posebno prefinjena, tista zakritost listov pod pavsom da zanimiv učinek in na vrhu zlata udarna. Ne bom več govorila – zelo mi je všeč. Lep pozdravček, Andreja V.

 4. Tanja
  Tanja says:

  Super zadeve. Komaj čakam, da jih dodaš v trgovino (kdja pa bodo?) in, da pridejo v moje roke 😉 Idej je že polna glava!

 5. Sapfina
  Sapfina says:

  Kako lepa voščilnica! Še posebej mi je všeč, kako pavs prikrije odtisnjena listka, nad njima pa se veličastno baha zlati list! 😉 Šablonice so pa takooo super! Oh, kaj vse bi jaz imela … :))

 6. tina z.
  tina z. says:

  krasno pride tole z zašitim listom in tudi meni so neizmerno všeč vsestranska uporabnost in razne kombinacije šablon, le domišljijo potrebujemo!

 7. oldpunca
  oldpunca says:

  Sedaj mi manjka samo še nasvet, kako preprečiti, da ne bom naročila čisto vseh tvojih novih izdelkov. 😀 S tole krasno jesensko čestitko si me popolnoma očarala. List, prišit na paus, mi je strašansko všeč. Domislica za desetko! 😀

 8. Klara
  Klara says:

  Tina, itak da so tvoji izdelki zakon…ko pa še ustvarjaš z njimi res narediš “gušte” tipo, to moram nujno imeti pa če staro ali novo. Krasna voščilnica. Všeč mi je efekt pavs papirja. : )

 9. Zvonka
  Zvonka says:

  Vedno in vsakič kaj novega pogruntaš, polna si idej. Še dobro, da jih deliš z nami in nam kažeš svoje lepotičke in seveda delaš skomine po novih šablonah. Lp

Komentiranje ni omogočeno.