Jesensko listje

Pri današnji jesenski voščilnici sem uporabila enako tehniko akvarelnega barvanja, kot pri barvanju odtisa zate, le da sem tokrat to poskusila na izrezih.

jesen4

V kratkem videu lahko vidite, kako lepo se barve zmešajo med seboj, če izrez najprej pobarvamo z vodo, barve pa nato `položimo čez`.

Voščilnico pa sem sestavila tako, da sem liste zalepila na bel papir, ki sem ga okrasila s šivi.

jesen6

Nato sem z rezalnikom papir razrezala na tri dele. Sredinskega (tanjšega) sem zalepila na osnovo, druga dva pa sem `združila` skupaj s pavs papirjem, na katerega sem predhodno embosirala voščilo. Razmik med obema deloma sem pustila enako širok, kot je odrezani trak.

jesen5

Vse skupaj sem nato združila s 3D blazinicami.

jesen7

Podoben rezultat (z manj kompliciranja 🙂 ) dosežemo tudi, če čez liste preprosto zalepimo trak pavs papirja z embosiranim motivom. Na fotografiji je sicer težko zajeti dimenzijo, ki jo dobimo na takšen, malce bolj `izrezljan`  način, a ko ustvarjamo za ljubo osebo, je vsekakor vredno tistih nekaj minut več – učinek je v živo res lep.

Hvala za obisk in pisan jesenski pozdrav,

Tina

Uporabljeni izdelki:

zašito-ozadje Jesen 1976 Koš-prazničnih-voščil

8 odzivov
 1. Sapfina
  Sapfina says:

  Joj, kakšne barve in tako si se potrudila s 3D sestavljanjem! Gotovo ima neverjeten učinek v živo. Tole prekrasno ozadje pa tako lepo vedno uporabiš.

 2. Andreja Verovšek
  Andreja Verovšek says:

  Tvoja jesen se prav lepo barva in še lepše ter zanimivo sestavlja:) – ne skrbi, “ponucala” bom vse tvoje ideje:). Pozdravček, Andreja

 3. moi
  moi says:

  Očitno sva zakorakali v jesen z ustvarjanjem (tudi pri meni so trenutno sami listki ;). Všeč mi je ta “gap”, ki si ga naredila s paus papirjem.

 4. Polona Skaza
  Polona Skaza says:

  Ojoj draga Tina, ti vedno poskrbiš da obrišemo prah iz tvojih “starih” noškov. Hvala za jesenski namig, ki bo zagotovo prišel prav še ob kakšni drugi priložnosti <3

 5. oldpunca
  oldpunca says:

  Tole prelivanje barv je navdihujoče. Fantastično zgleda. Listi so prelepo pobarvani, voščilnica pa sanjsko sestavljena. 🙂

Komentiranje ni omogočeno.