Zate…kar celo vesolje

Ko želimo osebi povedati, da nam zelo veliko pomeni (recimo…tako veliko, kot je veliko vesolje 🙂 ) lahko besedo zate postavimo v ospredje in jo s pridihom vesolja akvarelno pobarvamo.

zate12

Posnela sem kratek video, kjer lahko vidite na kakšen način sem pobarvala odtis. Najprej sem po eno črko `pobarvala` z vodo, nato pa sem barve le `odlagala` in same so stekle po mokri črki in se med seboj zmešale. Pomembno je, da z vodo natančno pobarvamo le do odtisa (narejenega z zelo svetlo barvo), saj bodo barve hitele povsod, kjer je na podlagi voda.

Odtise lahko akvarelno pobarvamo tudi takole 😊 #najlepsipar

A post shared by Najlepši Par (@najlepsipar) on


Pravi učinek takšnega barvanja se pokaže, ko se vse posuši…takrat s tankim čopičem tudi nanesemo bele pikice in drobne zvezdice, da vesolje zaživi.

zate13

Besedo zate sem zaključila še z voščilom `veliko prisrčnih želja`, kjer sem se malo poigrala z besedo prisrčnih 🙂 .

Prijazen pozdrav in krasen dan vam želim – naj vam bo vesolje nadvse naklonjeno 🙂 .

Tina

Uporabljeni izdelki:

Zate-S zasneženi-hribčki Koš-prazničnih-voščil izdelek-akvarelna-srca

15 odzivov
 1. Mateja
  Mateja says:

  Zelo lepa voščilnica in prav zanimivo barvanje. Super ideja. Papir je verjetno akvarelni? Kaj pa barve, katere so? Sem bolj novinka pa sprašujem. ☺

  • Tina
   Tina says:

   Ojla, Mateja! Ja, papir je akvarelni, barve pa tudi. Uporabiš lahko tempera barvice, vodene barvice…oz. karkoli z oznako akvarelno :-).

 2. Sapfina
  Sapfina says:

  Kako je tvoje vesolje lepo, Tina! Človeka kar potegne vase in v vse te pikice in popolne mini zvezdice. Tako spokojno deluje … Neverjetno lepo si tole pričarala. 😉

 3. Vladka
  Vladka says:

  Te črke tako lepo izpadejo, kot da bi v njih ujela del nočnega neba z zvezdami. Zelo mi je všeč 😉

Komentiranje ni omogočeno.