Zvezda repatica z angelom

Ponovno dobrodošli v mali šoli prazničnega ustvarjanja…po kratkem premoru, sem zopet z vami. Tokrat še z eno idejo za knjižno kazalo in darilno voščilnico, v katero ga bomo priložili.

Če želite izdelavo poenostaviti, lahko seveda idejo uporabite tudi za izdelavo voščilnice, kjer je zvezda repatica osrednji motiv in je na osnovo fiksno prilepljenja.

Kako je potekala izdelava, pa si lahko ogledate v videu:

Tudi tokrat vas vabim k sodelovanju…. pridružite se lahko s knjižnimi kazali, z voščilnicami, ki so hkrati tudi darilna embalaža…ali pa na vašem prazničnem izdelku uporabite mavrico (včasih majhen izziv dobro dene 😉 ).

Objava, kjer lahko pokažete, kaj ste ustvarile, pa se nahaja tukaj.

Za danes vas lepo pozdravljam, naslednji teden pa se vidimo pri zadnji učni uri.

Tina

Uporabljene štampiljke in rezalne šablone Najlepši par:

4 odzivov
 1. Andreja Verovšek
  Andreja Verovšek says:

  Še eno simpatično kazalo ali pa samo voščilnica in ideja, da iz mavrice narediš zvezdo repatico je več kot odlična in še 1x dokazano, da Baltazar s svojimi idejami ne miruje:). Mislim, da bom izdelavo te naloge preložila na čas vikenda, saj imamo jutri z MŠ ekskurzijo:)). Se vidimo in se veselim zeeelooo, lep pozdrav Andreja

  Odgovori
 2. oldpunca
  oldpunca says:

  Spet sem zamudila pouk! Dragi že piše opravičilo. 🙂 Čudovita darilna voščilnica. In kako domiselno si izdelala zvezdo repatico! <3 Všeč, všeč, všeč. 😀

  Odgovori

Povej mnenje

Bi se pridružili pogovoru?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja