Ko me inspirira #29

Dobrodošli že na 29. Ko me inspirira… izzivu! Kmalu bomo imeli že okroglega 30 🙂 !!!

Navdih je tokrat malo drugačen kot običajno…jaz sicer vso svojo ustvarjalno strast izživim na papirju…z največjim navdušenjem pa `oprezam` za vsemi drugimi ustvarjalnimi področji, ki jih veliko izmed vas tako dobro obvlada. In tako sem tokrat našla navdih pri  Sabiniki poleg krasnih papirnatih izdelkov izdeluje tudi čudovit nakit.  Pri njeni ogrlici me je takoj zagrabilo, da bi nekaj ustvarila…in spodaj lahko vidite mojo papirnato različico 🙂 !

zate8

Tole pa je Sabinina lepotica! Vrtnice sem nanizala polkrožno in s tem posnemala `postavitev` ogrlice , iz barvne sheme pa sem uporabila tri barve. Pri tem je oranžna nekoliko ušla izpod nadzora  🙂 …

unnamed

Spodnji del voščilnice je iz prozorne folije, zato sem napis `raztegnila` tudi v notranjost. Beseda ZATE je zalepljena na folijo, odtisnjeno voščilo pa se nadaljuje znotraj.

zate7

Upam, da vas je Sabinina ogrlica navdahnila in se nama boste pridružile pri izzivu. V ZAHVALO za sodelovanje bom eni izžrebanki podarila komplet šablon ZAHVALA 🙂 . Zdaj hitim k Vladki…komaj čakam, da vidim njeno mojstrovino, nato pa bom veselo `oprezala` za vašimi 😉 .

Zahvala

Prisrčen pozdrav.

Tina

Uporabljeni izdelki Najlepši par:

Divje vrtnice-štampiljke Dekorativni robovi Rezalne šablone Prijaznost na poti Prozorne štampiljke Prijaznost na poti 21-novo

 Loading InLinkz ...
7 odzivov
 1. oldpunca
  oldpunca says:

  Oooo, kako lepo si nanizala vrtnice! Tale ideja s prozorno folijo me je pa popolnoma očarala. 😀 Ponovno si našla krasno inspiracijo. Sabinina ogrlica je res čudovita, barve pa tudi 🙂 .

 2. Klara
  Klara says:

  Iiiiii….prečudovita je. Zelo mi je všeč kako si nanizala vrtnice. Ideja s folijo in napisom, ki se v notranjosti nadaljuje je mega. Prav inspirirala si me s to varianto. : )

 3. Ne-Ja
  Ne-Ja says:

  Tina, tole pa je inspiracija v nulo :)! Fantastično si nanizala vrtnice in se poigrala s folijo – všečkam na polno!

 4. Helena
  Helena says:

  Sabinina ogrlica te je potegnila v krasno ustvarjanje s papirjem in folijo. Všeč mi je barvna kombinacija, ki deluje toplo in hkrati sveže zaradi tiste “larchmere” barve.

 5. Jana
  Jana says:

  Čudovita barvna kombinacija in krasno si nanizala rozice…bravo Tina 😉
  Pozdravček iz Koroške, Jana

 6. Martha
  Martha says:

  Hello, Tina!
  OH…what a BEAUTY this is!
  Every detail is simply perfect!
  I love it!

  HUGS to you, my friend! ♥

Komentiranje ni omogočeno.