Blog

Ko me inspirira #31

Tokratni Ko me inspirira izziv je drugačen, kot sva ga z Vladko imeli do sedaj. Posvečen je Tinčku, Vladkinemu bratu, ki je pred kratkim postal novi angelček na nebu in bi prav danes praznoval svoj rojstni dan. Bolečina ob izgubi je vedno tako vseobsegajoča, da šele čas počasi prinaša olajšanje. In takrat se srce počasi napolni z lepimi spomini in hvaležnostjo, da je bila oseba del našega življenja. In prav HVALEŽNOST je tema tokratnega izziva.

Življenje večino časa teče gladko in predvidljivo…in takrat pač počnemo vsakdanje stvari, srečujemo ljudi in vse je več ali manj samoumevno. Dejansko pa imamo vsak trenutek nešteto razlogov za hvaležnost,… posebno za ljudi, ki bogatijo naša življenja.

hvala3

Izdelajte torej voščilnico za osebo (ali osebe), ki ste ji hvaležni, pripnite jo v našo zbirko (na dnu objave)…nato pa voščilnico pošljite 🙂 . To seveda ni `obvezni` del izziva 🙂 , bo pa zagotovo najlepši (za tistega, ki bo `voščilnico – hvaležnico` prejel)! Tokratna nagrada za eno izmed sodelujočih je komplet šablon Za vedno.

za-vedno

Jaz sem se odločila uporabiti moj najljubši motiv – srce in mojo najlubšo barvo – zeleno. Dodala sem še štiriperesne deteljice in mojo najlubšo besedo – hvala 🙂 . Trenutno je `hvaležnica` že na poti k ljubi osebi 🙂 . Poslala bi jih lahko ogromno, življenje mi res prijazno `dostavlja` na pot čudovite ljudi… a naj zaenkrat zadošča občutek hvaležnosti, ki ga pošiljam v eter…. tudi vsem vam, ki vas (večino) nisem še nikoli srečala, a ste vedno tako prijazne in spodbudne.

Tina

Uporabljeni izdelki Najlepši par:

Hvala -

Zvrhan kozarec-štampiljke

 Loading InLinkz ...
Predhodna objava

Galerija meseca novembra

Naslednja objava

Začenja se 2. sezona…

7 thoughts on “Ko me inspirira #31

 1. Všeč mi je, da tokratni izziv posvečata(mo) posebnim osebam, ki jim pozabimo ali pa ne znamo povedati, kako hvaležni smo, ker so del našega življenja. In všeč mi je, da je tvoj predlog za temo izziva razveselil Vladko v teh trenutkih, ko je bolečina ob izgubi brata še zelo sveža.
  Tvoja zahvalnica je čudovita in bo prav gotovo priklicala širok nasmeh na lice tiste osebe, ki jo bo prejela. 🙂

 2. Tokratni izziv je res nekaj posebnega. Hvaležni za čas, prijatelje, zdravje, toploto še in še reči. Majhna , a hkrati ogromna beseda HVALA. Hvala tudi tebi in Vladki za krasen izziv, tvoja čestitka je nekaj posebnega…

 3. Kar toplo mi je postalo, ko sem videla tokratni izziv in namen, s katerim si ga začela.
  Jesen je zame sploh tak čas, ki budi hvaležnost: za leto, ki se počasi izteka, za sadove zemlje, za ljudi, ki so nam bili poslani na pot …
  Tina, krasna voščilnica. Všeč mi je, kako je srček nastal iz deteljic in tista velika, s pikico na sredi, ki povezuje.

 4. Tina, čudovito voščilnico si naredila in deteljice jo zelo popestrijo :-))
  Všeč mi je ! Beseda HVALA je tudi pri meni zelooo pogosta .-)

 5. oooo, kako prisrcno srce, ki bo zagotovo prineslo veliko srcnosti in veselja tisti osebi, kateri si to poslala. Hvala ti za vse, Tina 🙂

 6. Zjokala sem se že pri Vladki, sedaj se bom pa še pri tebi (ojej, koliko stvari lahko vpliva na ta babji jok). Krasen čustven izziv, pri katerem ostanem brez besed… Z veseljem se pridružujem….razlogov je tako VELIKO , kot je veliko tvoje srce na voščilnici in VELIKA HVALA, ker si tudi ti…. čao

 7. Tina…res je zelo čustven izziv kot je že Mojca napisala. Lepo je, da sta se z Vladko tako odločili, čeprav je bolečina in izguba čisto sveža. Tudi meni je bilo zelo težko, ko sem brala Vladkino objavo 🙁
  Zahvalnica pa je tudi mene očarala z deteljico.
  HVALA…ker si in z nami deliš svoje objave, Jana

Komentarji so onemogočeni.

USTVARJANJE V ŽIVO

Enkrat tedensko na FB strani Najlepši par ustvarjamo v živo.

VIDEO NASVETI

Na naši YouTube strani te čakajo videi s predstavitvami izdelkov in ustvarjalnimi nasveti.

SODELUJ!

Pokaži, kako uporabljaš izdelke Najlepši par in sodeluj v mesečnem žrebanju.
Košarica
Prijava

Še nimate računa?

Ustvarite račun

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
 • wordpress_test_cookie
 • wordpress_logged_in_
 • wordpress_sec

Za spletne nakupe uporabljamo sistem WooCommerce. Za košarico in obdelavo naročila bosta shranjena dva piškotka. Ta dva piškotka sta obvezna za pravilno delovanje in jih ni mogoče onemogočiti.
 • woocommerce_cart_hash
 • woocommerce_items_in_cart

Onemogoči vse storitve
Omogoči vse storitve