Ko me inspirira #59

Drage ustvarjalke,

preden skočimo v poletje, vas z Vladko lepo vabiva, da se nama pridružite pri novem Ko me inspirira… izzivu. In ker je začetek poletja tesno povezan s koncem šolskega leta, tema izziva ni prav veliko presenečenje 🙂 . Navdih sva dobili pri Janji in njenem čudovitem kupčku zahvalnic ob koncu šolskega leta.

Z njeno pomočjo bomo tako ustvarjali na temo:

KONEC ŠOLSKEGA LETA 🙂 (najlepše zveneče besede za otroke in mladino 😉 )

Ustvarjalno gledano je zame to vedno čas zahval…že res, da so učiteljice in učitelji pa vzgojiteljice in vzgojitelji za to plačani (kar je pogosto slišati) – a to je videno s preproste ekonomske perspektive… Gledano s srcem pa veš, da njihova dobra dela in pristopi na otrokih puščajo sledi in tudi tako, da ob koncu leta prejmejo nekaj toplih besed, dobijo naše sporočilo, da to vidimo in cenimo.

In to sem želela ujeti v mojo zahvalnico…

S pomočjo kompleta Hura, šola! sem izdelala list papirja, v katerega sem izrezala srce in ga s hrbtne strani podložila z zelenim filcem in koščkom vate, da je malce privzdignjeno.

Zdaj pa vas zelo lepo vabim, da z nama delite vse, kar boste ustvarile ob koncu šolskega leta. Jaz zdaj z navdušenjem skočim k Vladki…vaše izdelke pa lahko  prijavljate tukaj in sicer do 17. 6. do polnoči. Eni izmed sodelujočih bom s pomočjo žreba podarila bon za 10€ za nakup izdelkov Najlepši par 🙂 .

Letos sva se z Vladko odločile, da tudi najinemu izzivu privoščiva poletne počitnice. In  tako se z jubilejnim 60. izzivom ponovno vidimo 3. oktobra 🙂 . Ker pa ustvarjanje skorajda ne more biti na počitnicah kar celo poletje, bodo vrata galerija Najlepši par vseskozi odprta 🙂 .

Bodite nadvse lepo,

Tina

Uporabljene šablone Najlepši par:

šola

 Loading InLinkz ...
12 odzivov
 1. Vladka
  Vladka says:

  Tudi jaz mislim, da si dobri ucitelji zasluzijo zahvalo, sa opravljajo posebni in tezko delo. Tvoja zahvalnica mi je nadvse vsec.

 2. Majda Pur
  Majda Pur says:

  Počitnice so res že skoraj tu, do takrat pa en cel kup stvari, ki jih moramo urediti mi “ta veliki” šolarji…. upam, da mi uspe ustvarjati še z vama, vajini inspiracijski voščilnici sta pri tem v velikooooo pomoč 🙂
  Prijeten zaključek vikenda ti želim, Majda

 3. Sapfina
  Sapfina says:

  Aha, jaz bi tam v oklepaju dodala se “in ucitelje” :)) Kako si lepo napisala, Tina, in res sem ti hvalezna se za perspektivo hvaleznega starsa, ki vidi in ceni trud (tapravih) uciteljev. Tvoja zahvalnica je precudovita, v mojih barvah in prav predstavljam si, kako mora biti srcek mehak na otip …

 4. Helena
  Helena says:

  Vsi radi dobimo zahvalo, pa četudi smo za svoje delo plačani. Zato mi je toplo pri srcu, ko berem tvojo objavo in gledam enkratno zahvalnico. Zelo lepo si vse skupaj povezala in z njo boš nekomu polepšala ne le dan, ampak kar daljše časovno obdobje.

 5. Janja
  Janja says:

  Zelo mi je všeč, kako si sestavila zahvalnico.
  Hvala, ker sta izbrali kupček mojih za navdih.
  Vesele “počitnice” in lep pozdrav.
  Janja

 6. oldpunca
  oldpunca says:

  Janjine zahvalnice so tudi mene navdušile in sploh se ne čudim, da sta jih izbrali za tokratno inspiracijo. Tvoja verzija je čudovita in kot vedno nekaj posebnega. 🙂 Pazi nase! <3

 7. Ne-Ja
  Ne-Ja says:

  Uh, ja…kar konec šolskega leta se bliža, potem pa “parkrat” spat in že bo tu september… Noro beži ta čas :(. Čudovita inspiracija, tvoja ideja pa je zopet baltazarska in takoooo cute s tem mehkim srčkom – všečkam in upam , da se mi uspe pridružiti :).

 8. Andreja Verovšek
  Andreja Verovšek says:

  Andreja je pa očitno zaspala in povsem spregledala to povabilo na izziv:). Sem ugotovila, da ni pametno imeti pametnega telefona, ker potem vse takoj sproti in na brzino vidiš, na telefon pa največkrat ne komentiram, ker imam občutek, da so tam črke čisto drugače postavljene:))). Bom nadoknadila:zahvalnice take ali drugačne so lep izraz hvaležnosti, pozornost, ki vsakomur prija. In res je lepo, če to pokažemo tudi vsem, ki se trudijo v otroške glavice pripeljati znanje, so jim druge mame in očetje toliko ur na teden in ….:). Lep pozdrav, Andreja

Komentiranje ni omogočeno.