Ko me inspirira #65

Drage ustvarjalke, dobrodošle v majskem Ko me inspirira… izzivu. Maj je pester mesec, saj se ves čas nekaj dogaja in tako se bo tokratna tema prav lepo podala k živahnemu majskemu vzdušju. Ustvarjali bomo namreč…

…INTERAKTIVNO!

Ker je nova mini video serija o interaktivnih voščilnicah še sveža, jo bomo tokrat uporabili tudi za navdih pri izzivu.

 • Voščilnico s povlečnim mehanizmom najdete tukaj.
 • Interaktivna voščilnica s kovancem je tukaj.
 • Trganke pa tukaj.

Moja interaktivna voščilnica je trojna…saj sem s pomočjo ravne šablone izrezala črko N (osmi rojstni dan je namreč praznovala ljubka Nina) in v vsak utor s pomočjo kovanca namestila premikajoča srca.

Začela sem tako, da sem popolnoma enak pravokotnik iz navadnega papirja najprej uporabila za testnega zajčka…da sem dobila črko N, ki mi je bila všeč.

Nato pa sem testni papir položila na vzorčnega in ga uporabila kot šablono –  z njegovo pomočjo sem trikrat zaporedoma izrezala utor in dobila enak N tudi na vzorčnem papirju. Ta del s šablono seveda lahko izpustite, če ste bolj samozavestni 😉

.

Ker sem želela, da se vsako srce premika le po svojem ‘oddelku’, sem s pomočjo tankega traku iz prozorne folije naredila dve oviri in tako poskrbela za red in disciplino 😉 .

Nato sem celo ozadje prelepila s 3D lepilnim trakom, le ob utorih sem pustila dovolj prostora za premikanje kovancev – tako, kot sem prikazala v tem videu…le da sem pri tej voščilnici to naredila 3x (žal sem pozabila fotografirati).

Tako pripravljen kos sem zalepila na osnovo in srca še nekoliko okrasila.

Kako se vse skupaj premika, pa lahko vidite v tem kratkem videu:

Močno upam, da se nama boste pridružile v velikem številu – vaše izdelke lahko prijavljate tukaj in sicer do 17. 5. do polnoči. Eni izmed sodelujočih bom s pomočjo žreba, z veseljem, podarila bon za 10€ za nakup izdelkov Najlepši par 🙂 . Zdaj pa hitro še skok k  Vladki , da se navdušim nad njeno interaktivnostjo 🙂 .

Pošiljam vam prisrčen pozdrav ,
Tina

Uporabljene štampiljke in rezalne šablone Najlepši par:


 Loading InLinkz ...
18 odzivov
 1. Vladka
  Vladka says:

  Kakšna ljubka in svetovna nadgradnja interaktivne voščilnice. Super ideja in izvedba in tako so mi všeč ta srca z dodatki, ki jih lahko premikaš gor in dol. Nina bo navdušena (tudi jaz bi bila :).

 2. Metuljčica
  Metuljčica says:

  Krasno si prikazala vse interaktivne voščilnice in tole je super izziv. Všeč mi je izvirnost voščilnice s črko N in srci. Krasno.

 3. Andreja Verovšek
  Andreja Verovšek says:

  Odlična ideja, še bolj odlična izvedba, Nina pa se je z njo že vsa ponosna slikala😀. Super da sta nam dale izziv, se bom vsaj lotila, saj do te tehnike še kar čutim strahospoštovanje😊. Lep pozdrav Andreja

 4. Ne-Ja
  Ne-Ja says:

  Oppa tole pa je svetovna pogrutnavščina :). Vščekam na polno, sploh ker si mi dala idejo za enga finu fjst fanta, ki ima danes dve leti :).

 5. Romana Kuk
  Romana Kuk says:

  Tina, vedno znova in znova presenečaš. Enkratna voščilnica. >3. Idejo si bom kar izposodila. 😉

 6. Polona Skaza
  Polona Skaza says:

  Pa daj od kje ti jemlješ vse te baltazarske ideje. Vedno znova dokazuješ da zate je Slovenija čisto premala pa nočeš slišat!!! Ti bi mogla v Ameriko da pokažeš kaj je to ustvarjalnost brez meja!!! Idejo zagotovo kdaj uporabim. Hvala ti <3 <3 <3

 7. Marija
  Marija says:

  Tina, to pa je srčna voščilnica in ponovno ena super nova ideja za izdelavo zabavne interaktivne črke.

 8. ANDREJA LAMPE
  ANDREJA LAMPE says:

  ooo kako super ideja je tale tvoja interaktivna voščilnica :-)) Lepo si jo izdelal in svetleči srčki se mi strašno dopadejo.

 9. Majda
  Majda says:

  Čez vikend sem se kar naprej sprehajala med tvojimi nasveti in se na koncu odločila za izziv trganka – hvalaaaaaa draga Tina za izčrpne nasvete in za neizmerno uživanje med ustvarjanjem nečesa prvič. Zaradi odlične učiteljice sem preskočila začetniške napake in že prvič se mi je poskusna izvedba odtrgala “v nulo” 🙂
  Lepo, lepo bodi in joj, skoraj pozabila – vse tvoje izvedbe fantastične!
  Objem k tebi, Majda

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] nad možnostjo interaktivne črke, sem poskusila interaktivirati kar celo ime 🙂 – ki je na srečo prikladno kratko 😉 . In […]

Komentiranje ni omogočeno.