Ko me inspirira #32

Pozdravljeni prav vsi! Z Vladko sva že tu z novim izzivom Ko me inspirira…! Lahko si seveda mislite, da je tema….. praznična? Seveda!!! 😉 Navdih za tokratno skupno ustvarjanje je izbrala Vladka, ki jo je navdušila  Zvonka  in njen krasen venček vošččilnic z božično zvezdo. Tokrat je to torej tema izziva – Božična zvezda! Ta krasna roža, ki dom naredi tako lepo prazničen, naj torej zasije na papirju (ali pa kje drugje 🙂 )!

Jaz sem se je lotila v kombinaciji s prozorno folijo, ki sem jo s 3D blazinicami zalepila na naravni papir. Z Glossy Accents lepilom sem koščke božičnice (na takšen način kot v tem videu) zalepila na folijo in jih prekrila z medijem Ice-pen, da imajo takšen ledeni izgled (ki ga je seveda z mojimi fotografskimi sposobnostmi nemogoče pokazati 🙂 )

Voščilo sem s kamenčkom zalepila kar v sredino rože, okrog nje pa naredila še nekaj mokrih kapljic (Glossy Accents).

božična-zvezda-3

No, mogoče je utrinek ledu MALCE bolje zaznati tule 🙂

božična-zvezda-4

Takole pa sem folijo prilepila na osnovo. Obojestranski lepilni trak ob straneh, ki sem ga posula z zelenimi bleščicami, lepo služi tudi za skrivanje 3D kvadratkov 🙂 .

božična-zvezda-5

Tole pa je pogled na Zvonkino voščilnico, ki je očarala mene 🙂 .

zvonka

Upam, da nama pridružite, zelo bova veseli vaših `cvetočih` prispevkov, ki jih tokrat pripenjate pri Vladki. Eni izžrebanki pa bom z veseljem podarila šablono…. Božična zvezda 🙂 !

Božična zvezda

Hvala za obisk, jaz zdaj z največjim veseljem hitim pogledati, kako božičnica cveti pri  Vladki.

Tina

Uporabljeni izdelki Najlepši par:

Rezalne šablone Srečno novo leto

Božična zvezda

10 odzivov
 1. Natali
  Natali says:

  oooo, to bo pa pravi izziv zame, saj sem se tudi jaz lotila božičnih zvezdic…. poleg tega se pa ne bi branila te šablonice božične zvezde. Hvala za izziv.

 2. oldpunca
  oldpunca says:

  Se mi je kar zdelo, da bo pri tebi spet nekaj specialnega. 😀 Krasno si se poigrala z “ledenim” izgledom ozadja. Čisto lepo ga je videti na fotografiji. V Zvonkinih božičnih zvezdah sta našli super inspiracijo za zadnji letošnji izziv. 😀

 3. *Keti*
  *Keti* says:

  Luštnaa. Tudi jaz imam rada motive z božično zvezdo, ker so res takšni praznični. Pa še takšna mamljiva nagradica, da res moram sodelovati.

 4. Andreja L.
  Andreja L. says:

  Krasen izziv sta si izbrale in Zvonkine zvezde so res čudovite!
  Tudi tvoja s posebno zvezdo ne zaostaja in si jih lepo in preprosto namestila na čestitko!
  Zelooo všečno :-))

 5. Vladka
  Vladka says:

  Kako cudovita bozicna zvezda in zelo mi je vsec napis, ki gre cez njo in te “mokre” kapljice. Odlicno 5 :)))

 6. MOJCA
  MOJCA says:

  No končno..to pa je izziv, na katerem ne bo potrebno preveč telovadit z možgani. Všeč mi je motiv, roža…bolje ne bi mogle zadeti izziva.
  Tole tvojo božičnico gledam in kar ne morem verjeti, da niso to prave kapljice vode…prva liga in dvignjen palec. čao

Komentiranje ni omogočeno.