Ko me inspirira #43

Prav lepo dobrodošli pri novem Ko me inspirira… izzivu! Saj verjetno niste pričakovali kakšnega pisano cvetličnega izziva, kajne 🙂 ? Kajti tokratni izziv se glasi Zimsko-praznični aranžma in je prav lepo praznično obarvan, čisto primeren za veseli december!

S čarobnim prahom inspiracije 🙂 pa nas je tokrat potresla Hali, s tole nežno in tradicionalno praznično voščilnico.

hali

Jaz sem se odločila Halin lepi aranžma spremeniti v venček in ga razširiti na xxl velikost…tako je nastal tale VENEC 🙂 na papirju velikosti 30×30 cm.

Vencek3

Sestavila sem ga iz množice izrezanih vejic belega omela, ki sem jih po Vladkinem receptu še nekoliko pobarvala. Ker pa jih je bilo res veliko, sem malo posleparila…vejice sem izrezala iz zelenega papirja in jih nato potapkala le v enem odtenku temnejše zelene barve. Kljub tej hitri intervenciji, zelenje tako dobi lep, bolj naraven izgled.

Vencek4

V venčku `rastejo` zlata srca in rdeče jagodke, v sredini pa sta ptici, ki nosita napis. Čisto na koncu sem našpricala nekaj bele barve za pridih zime in pa zlate za pridih svečanosti. No, pri tej zadnji me je malce zaneslo in tako je svečanosti v izobilju :-))).

Vencek5

In takole končan venček sedaj krasi naš letošnji adventni koledar.

adventni-koledar

Sedaj pa se zelo veselim videti, kaj lepega boste `zaranžirale` ve!… pridružite se nama lahko do 17. 12. do polnoči, na Vladkinem blogu. Kot vedno ne sme manjkati mala nagradica, a veselemu decembru primerno, sta nagradi tokrat dve 🙂 – plastična šablona Retro božič in Čarobni prazniki

retro-božič šablone Čarobni prazniki

Hvala za obisk in prav prisrčen pozdrav,

Tina

Uporabljeni izdelki:

rayher belo-omelo Male ptice Čas veselja izdelek-akvarelna-srca

12 odzivov
 1. *Keti*
  *Keti* says:

  Joj, kolk lepooo si tole izvedlaaa. Meni se ne zdi čisto nič preveč zlate (pa nisem neka ljubiteljica šajnastega). Adventni koledar pa tudi izgleda zelo mamljivo!

 2. Vladka
  Vladka says:

  Pri vas doma mora biti nadsve čudovito praznično dekorirano vidim. Tale slika mi je še en evstovni idzelek izpod tvojih rok in krasen venček si napletla iz belih omel. Tudi meni ni prav nič preveč zlate, vsega je ravno pravo mero, da izpade popolno.

 3. Helena
  Helena says:

  Venček zgleda kot iz pravega zelenja. Ozadje z glasbeno podlago lepo dopolnjuje napis, da je potreben čas za veselje. Sliko si dala na primerno mesto, poleg zanimivega adventnega koledarja.

 4. Hali
  Hali says:

  Kako čudovit venček.Počaščena,da je bila čestitka tokratna inspiracija…ta čestitka je letos moja najljubša 🙂

 5. Sapfina
  Sapfina says:

  Tina, znova tako čudovito! Venček in tisti drobni ptičici pa srčki in prekrasna omela … lepoooo! Pa kako je pri vas praznično! Pridna mami 😉 Halijina voščilnica je krasna inspiracija in res kar vabi k ustvarjanju. Torej je čas, da tudi sama posežem po teh magičnih štampiljkah. 🙂

 6. oldpunca
  oldpunca says:

  Od srca sem se nasmejala nanašanju zlate barve za svečanost. 🙂 Le naj je bo v izobilju! Krasen izziv sta nam pripravili (čeprav sem potiho upala, da bo kaj v zvezi s cvetočo pomladjo 😀 ) in v Halijinih voščilnicah našli super inspiracijo. Tvoj venček je zelo, zelo lep. Še posebej mi je všeč, da z malo “sleparjenja” dobiš tako čudovit efekt, kot če bi delala točno po Vladkinih navodilih. 😀

 7. Metuljčica
  Metuljčica says:

  Čudovita voščilnica in super izziv! Čas veselja pa si prav lepo popestrila z več kot usklajenim in prelepim koledarčkom. Halijina voščilnica je tudi mene navdušila.

 8. Ne-Ja
  Ne-Ja says:

  Uf… Kok je pa tole supet ideja za dekoracijo… Sploh pa fantasticna Halina inspiracija in vajini mojstrovini poleg 🙂 . Tudi meni se dopade adventni koledar 😉

Komentiranje ni omogočeno.