Venček z zvezdami

Mislim, da imam res šibko točko s šablonami, ki za seboj `puščajo` izrezani negativ 🙂 . Nekaj čarobnega je v tistih drobcenih odprtinah in ko jih podložim s čim svetlečim…moje srce spusti majhen ooooooo 🙂 .

venček-z-zvezdami

Za podlago sem izbrala vzorčni papir z zelo diskretnim vzorcem in glavnini zelenih zvezd dodala nekaj rdečih, ki sem si jih prihranila pri prejšnjem rezanju. Negativ sem tokrat podložila z zelenim bleščečim papirjem. Lahko pa bi odprtine zapolnila z obojestranskim lepilnim trakom in čez posula zelene bleščice.

Odkar sem odkrila mos gumi, vse 3D napise naredim z njim 🙂 …voščilo sem izrezala iz belega papirja in rjavega mos gumija in nato oba dela zlepila skupaj.

venček-z-zvezdami2

Zelo lepo vas pozdravljam in se beremo kmalu 🙂 .

Tina

Uporabljene rezalne šablone:

rayher zvezdni-venček Srečen božič Odprti tag izdelek-šivani-krogi

12 odzivov
 1. MOJCA
  MOJCA says:

  A misliš, da nam pa srček ne zaigra ob tvojih objavah ..vsaka je nekaj posebnega in prav tako tudi ta.
  Mimogrede, včeraj , si se na TV prav fino držala , vse je bilo OK, razen: (lahko bi sicer naredili daljši prispevek, kot npr. od tiste tetice ki je pol ure razlagala, kako se okrašuje jelka, to pač ni bilo odvisno od tebe ), pa še nekaj……draga moja, saj ti ne bi krona z glave padla, če se bi drugič malo pohvalila kot “mama” “Najlepšega para”….koliko ustvarjalk in takih “mamic” pa imamo v Sloveniji????…NOBENE….tako , zdaj veš!!! :-)) čao

 2. Andreja Verovšek
  Andreja Verovšek says:

  Evo in tukaj še ena, ki se popolnoma strinja z Mojco in kot sem ti že povedala, tudi meni se je hudo vtaknila kratka minutaža, ki so ti jo dodelili in tudi mene (Mojca, sva povsem enakega mnenja), da je tista gospa o dekoracijah imela čisto preveč za povedat. In da te omenijo samo kot bloggerko, ko si vendar vodilna v našem prostoru, ki nas razveseljuješ s svojimi čudovitimi izdelki. Ampak Tina verjemi, mi vemo kdo si in smo hudo,hudo veseli, da te imamo.
  A ja, pa še venček: lep, nežen in napis deluje, kot bi ga naredila s čokoladnim biskvitom in prelila s sladkorjem – sladek:)) Pozdravček, Andreja V.

 3. Helena
  Helena says:

  Punce, kje, kdaj in kako ste lahko videle našo zlato umetniško Tino??? Sigurno je kje na spletu v arhivu.
  Dajte, zaupajte …
  Res tudi nam srček zaigra, ko vidimo tvoje perfekcije in “izume” Ta venček iz negativa je popoln.
  Mislim, da bo v ustvarjalnih trgovinah počasi začelo zmanjkovati mos gumija 🙂

 4. Martina
  Martina says:

  Ta negativ je res za ooooooooo. Krasno pride. In te svetlikajoče zvezdice in rdeče, kot dodatek. Kako luškano.
  Napis pa je tako pika na i. Ta rjavi mos da tak dober učinek. Zakaj sem pred kratkim kupila belega?

 5. tina z.
  tina z. says:

  ja, tole je res prekrasno, res je nekaj na teh negativih, čisto posebno praznično.

  aha, jaz tudi nič ne vem o tv-ju … daj se malo pohvali, tina, prosim … ker ni ravno veliko ustvarjalk s svojimi linijami ustvarjalnih pripomočkov in izdelkov, pa tudi takšnih ne, ki oblikujejo za rayher …in to s kakšnimi pripomočki …

 6. Damchy
  Damchy says:

  Oh, saj nimam besed. Čudovita voščilnica in kar srce mi zaigra, ko vidim, da se tako lepo blešči. Pozdravček. D.

 7. oldpunca
  oldpunca says:

  Ijoj, kako zelo lep venček! 🙂 Zelo všeč mi je napis, podložen z rjavo mos gumo. Tole je res odkritje “stoletja”, ki ga tudi sama pridno uporabljam. 😀 Čestitke za nastop v oddaji Dobro jutro. Super si bila in s kamero sta se odlično ujeli. 😀

 8. Vladka
  Vladka says:

  Kako čudovita okrogla voščilnica. Perfektno se zalesketajo zvezde iz nje in napis je tudi bombastičen.

 9. Metuljčica
  Metuljčica says:

  Čudovita voščilnica, dodelana kot je treba, ozadje in mos jo prav popestrita. Škoda da nisem vedela za oddajo, čestitke in vse pohvale.

 10. Valerija
  Valerija says:

  Prekrasna voščilnica. Hudo všeč mi je, kako zelen bleščeč papir kuka skozi zvezdice. Krasno!

 11. marta
  marta says:

  Tole voščilnico sem pa imela čast v živo videti in lahko rečem, da je še stokrat lepša kot na sliki! Ta venček mi od takrat ni hotel iz glave in ko mi je uspelo narest nek približek, s čisto drugimi pripomočki sicer,sem bila prav zadovoljna.

Komentiranje ni omogočeno.