Ko me inspirira #49

Prisrčno dobrodošli na novem Ko me inspirira… izzivu! Tokrat izziv poteka na Vladkinem blogu, ki je za inspiracijo izbrala tole krasno Anjino voščilnico. Prijazno vas vabiva, da se nama pridružite in tudi ve ustvarite kaj na temo:

CVETLIČNI ARANŽMA

1-DSCN0206 (1)

Jaz sem si pri Anji izposodila barvno kombinacijo, ki sem ji nekoliko pomešala razmerja in pristala pri pretežno oranžni voščilnici.

Odločila sem se izdelati košarico iz dveh zamaknjenih krogov, a sem se jo na koncu odločila drugače zasukati in tako dobila čisto nekaj drugega od načrtovanega (kako neobičajno 😉 ).  Okrašeno-s-cvetjem-10

Večje cvetove sem belo embosirala na pavs papir in jih nato izrezala…dodala sem jim še nekaj drobnih cvetk ter zelenja in nekošara je bila tako končana 🙂 .

Voščilo sem izrezala iz rumenega in belega papirja, da sem lahko dobila besedo s senco.

Okrašeno-s-cvetjem-11

Vabim vas še k Vladki (kjer bomo verjetno vsi podpirali čeljust 🙂 ), kjer lahko do 17. 6. do polnoči prijavljate vaše cvetlične aranžmaje. Jaz pa bom z veseljem izžrebanki podarila bon v vrednosti 10 € za nakup izdelkov Najlepši par.

darilni-bon

Čau, čau in en zelo lep vikend vam želim 🙂 ,

Tina

Uporabljeni izdelki:

Kvadrati s šivi Okrasimo s cvetjem-R Okrasimo s cvetjem-S Čestitke-4 izdelek-šivani-krogi

16 odzivov
 1. Helena
  Helena says:

  Zelo lepo inspiracijo sta imeli, zato ni čudno, da je tudi tvoja voščilnica enkratna.
  Všeč mi je dvojni krog in to, da je notranji malo zamaknjen. Lepo izpade in je zanimivo.
  Vidiš, kaj pride iz košarice 🙂
  Bel embosing na paus lepo pride. Deluje krhko.

 2. Andreja L.
  Andreja L. says:

  Ja, tale Anjin cvetlični aranžna je res fantastično lep :-))
  In prav tako tvoja voščilnica. Všeč mi je, da si izrez kroga zamaknila, super izpade.

 3. Andreja Verovšek
  Andreja Verovšek says:

  Košara taka ali drugačna:) – pri Ribn’čanu si definitivno kupila unikatno in zelo zanimivo. Super všeč so mi bele rože na pavs papirju in izbrali sta lepo voščilnico za inspiracijo:) Pozdravček, Andreja

 4. Martina
  Martina says:

  Krasno inspiracijo sta zbrali tokrat. Anjina voščilnica je res čudovita.
  In tudi tvoja ne košara je fina pogruntavščina. Prav fletno zgleda in rože embosirane na paus so zakon.

 5. MOJCA
  MOJCA says:

  Jupijej, spet bomo v rožcah. Fino, velik energije…mi je všeč. Ob Anjini voščilnici sem vzdihovala, tvoja je spet prekrasna, še k Vladki skočim, da vidim, če je tudi ona v rožcah. čao

 6. *Keti*
  *Keti* says:

  Čudovita je! Jaz sem sicer bolj obrnjena na roza ampak tale tvoja marelična kompozicija pa izgleda čudovito. In venček iz zamaknjenih krogov me je čisto navdušil. Super je, ko nastane nekaj čisto nepričakovano in običajno še bolje od prvotne ideje! In seveda, super izziv!

 7. Vladka
  Vladka says:

  Super si posegla po barvni kombinaciji in zelo domisleno ustvarila tole ne-košaro. Poigravanje s krogi je prineslo zelo zanimivo obliko, ki jo cvetje in zelenje krasno dopolnjujejo. Zelo lepa.

 8. Damjana
  Damjana says:

  Kako luštna rožnata voščilnica. Super barva ozadja. Čestitam vama z Vladko za inspiracijo.

 9. oldpunca
  oldpunca says:

  Tako pri tvojih, kot Vladkinih izdelkih, vedno odpiram čeljusti od navdušenja in čudenja, kako vama uspejo takšne mojstrovine. 🙂 Tvoja nekošara je vrhunska. 😀 Embosirano cvetje na pavs papirju je mega. Anjina voščilnica si pa vsekakor zasluži biti tokratna inspiracija, saj je čudovita. 🙂

 10. Sapfina
  Sapfina says:

  Prekrasno inspiracijo sta izbrali in tvoja interpretacija je dih jemajoča! Pa kako lepo pridejo belo embosirani svetovi na pavs papirju! Res res lepo!

Komentiranje ni omogočeno.