Končno objava z novostmi!

Pozor, tole je dolga objava 🙂 Upam, da ne poznate občutka, ko ne gre nič po planu. No, jaz lahko diplomiram na tem področju 🙂 A sem vseeno VESELA (če ne prav dolgo brskam po svojih mislih in analiziram 🙂 ), doma imam sedaj prav vse nove štampiljke (testno verzijo)  in šablone!  In če sem se žrla, ko sem vsako malenkost 100x popravljala in to počela dva meseca, sem sedaj vesela, ko je vse točno takšno, kot mora biti. Ker sem želela videti, ali je možno imeti še bolj kvalitetne štampiljke, sem zamenjala dobavitelja. Rezultat? Ja, je možno!!!, čudovite so!!! In sedaj slaba novica… čisto so zamučkali z dobavo in razen testne verzije še nimam  🙁 . 

Zdaj pa samo še vesele stvari! Voščilnice narejene z novimi izdelki!!! Na spodnjem vabilu in zahvali lahko vidite v akciji štiri nove šablone. Nisem se mogla upreti, pa vam najprej lepim na hitro narejeno fotografijo, kjer sem vse štiri dala na kup (v srček ?!). V trgovini pa bodo vse šablone na voljo konec tedna.

photo

 Najprej pogled na dokončani komplet. Najprej sem naredila vabilo… v mislih sem imela Sv. Krst in potem še zahvalo, da je nastal komplet. Ohranila sem vse elemente, a sem menjala postavitev in razmerje barv.

zahvala3

 Tole je pogled na vabilo znotraj in zunaj. S polkrožno šablono za izdelavo dekorativnih robov sem oblikovala izreza in pustila vmes nekaj prostora za mašnico, ki sem jo zalepila samo na sredini. Tako je mašnica postala `zatič`, ki drži spodnji in zgornji del zaprt! Iz kompleta šablon vabilo sem izbrala tistega z dekorativno pisavo in besedo izrezala iz srebrnega papirja.

mašnica2

mašnica1

Za izdelavo zahvale sem vzela belo osnovo, ki se sicer zapira na običajen način, a sem iz modrega papirja prav tako izrezala okrasni rob in ga nalepila na osnovo, da sem dobila enak dizajn. Trakove mašnice sem `privihala` nekoliko drugače in besedi ZAHVALA dodala še srček. 

mašnica4

 Tako, naj bo za danes to vse. Hvala za obisk in lepo se imejte!

Tina

Uporabljeni izdelki Najlepši par:

22-novo 24-novo 25-vabilo Dekorativni robovi

16 odzivov
 1. Klara
  Klara says:

  Kar razneslo me bo od pričakovanja. Tina, prava carica si. Vabilo je ena a s pikico…preprosto in lepo. Šablonce pa…ZAKON. : p

 2. moi
  moi says:

  Tina, krasne šablone. Tako kot ti, komaj čakam, da jih bom lahko preizkusila.
  In zelo lepo vabilo in zahvalo si naredila.

 3. Ne-Ja
  Ne-Ja says:

  Super objava in FENOMENALNA izdelka. Očitno bom res morala iti v nabavo Big shota oz nekaj temu podobnega, da bom lahko dohajala tvoje izdelke in ideje. Komaj čakam da predstaviš celotno kolekcijo, da vidimo še štampiljke 🙂

 4. Sapfina
  Sapfina says:

  Draga Tina, to je pa tako nežno in lepo. Ampak, kako si to mojstrsko ustvarila, si bom morala še vsaj dvakrat prebrati …:) Šablonice so res super in tvoji nasveti, kako jih uprabiti, zelooo dobrodošli.

  Pozdravček, B.

 5. Irena M
  Irena M says:

  Tina, krasne šablone 🙂
  Cedim sline že od prve objave, to vabilo in ta zahvala pa sta tako … enostavno lepa.
  Ja, jih bom nuuujo mogla imeti 😉

 6. Danica
  Danica says:

  Mislim, da so punce že vse napisale. Tako kot one tudi jaz komaj čakam, da jih dobim v roke.
  Tina zopet si naredila prečudovit in predvsem zelo uporan Najlepši par!
  Lp Danica

 7. Katarinčica
  Katarinčica says:

  Čudovite šablone in krasne voščilnice. Komaj čakam, da jih uporabim pri ustvarjanju.

 8. Helena
  Helena says:

  Tina, fenomenalne šablone! Všeč mi je, da šablona za dekorativne robove naredi tudi tiste micene črtice, ki popestrijo rob.
  Tvoji voščilnici sta enkratni!

 9. Vladka
  Vladka says:

  aaaaaa, super, navdusena, komaj cakam. Tako lepo si to naredila in obrobe dajo posebno noto izgledu in zelo lepo si kombinirala to barvno kombinacijo. Drzim pesti, da stampiljke pridejo kmalu.

 10. Hiška iz papirja
  Hiška iz papirja says:

  Joj Tina, kakšne super šablone!! Dekorativni robovi so prvi na mojem seznamu 🙂 Zadnje čase sem kar malo obsedena s “stitched” šablonami in tvoje so poleg tega še tako lepe oblike – res komaj čakam! 🙂 Da o mašnici sploh ne govorim, že tvoja prva mašnica je čisto osvojila moje srce, tale je pa tudi čudovita. Vabilo in zahvala sta prekrasna, barvno in oblikovno. Lepo bodi, Maja

Komentiranje ni omogočeno.